Komentari (5)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Sto nemogu ove penzionere od 40 godina zivota ufffffffff
SDP gore,SDA dolee...
Defintivno je SDP zajedno sa Damirem Hadžićem i Nerminom Nikšićem stranka koja radi a bolju BiH. Urađeno je autoputa za 2 godine što se nije uradilo za proteklih 20. Pa govori li vam to išta ? Bravo SDP, samo naprijed !!!
Još uvijek kupuju stanove certifikatima,narod gladuje a oni djeci kupuju stanove certifikatima,Svaka čast.Smeće politikantsko.
Joj kako bi ruke isjeko ovim što nas zadužuju ... Uh ... CAP ! Onda kad bude kuknjava što ti treba do Zenice 16-20 KM u 2 smijera pored goriva... Onda će bit kuknjava Skupo ... Joj ... bijes !