Komentari (231)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ovako bi bilo isto u Hrvatskoj,sve bi Srbi blokirali na drzavnom nivou da je opstala ta srpska krajina.Hrvatska se rijesi cancera sa Olujom.Srbi razumiju samo jezik sile.
Ovo je dobro. Treba nam ovakva reakcija RS-a. Da se sve blokira i da konacno Evropa uvidi gdje i u kakvoj drzavi zivimo. Gasi entitete!
Pa baš su kreteni ovi Bošnjaci-prvoslavci.
I vi bi se u Ustavnom sudu kao " dogovorili" , samo da nema stranih sudija...???? Ahhhaaahhhaaa.....! ...Stvarno smiješno , ali i tragično...Malo žešća ubleha , ali providna.. Pa , što se ne dogovorite na onim mjestima i u onim ustanovama gdje nema stranaca...? Aaaa...?
Samo ih zakonski ganjati, sami sebi jamu kopaju... Sve one koji ne rade po zakonu goniti pravno, proglasiti odmetnicima...
Ja ovig govnara iz republike sumske samo bi da blokiraj nesto
Mrs bre
Ono kao do sada ste nesto radili na nivou BiH.Ni osjetiti se nece da vas nema ,Cak sta vise ,manje cete zagadjivati Ionako zagadjen zrak u Sarajevu.
Gdje je sad policija, da ih sve pohapsi?! Dame i gospodo, ovo je drzavni udar!
bas me zanima dali se postuje ustav u srbiji...i sta bi bilo da recimo vojvodina i snadzak kazu mi ne postujemo ustav srbije
kaznit sve i izbacit iz predsednistva dokle ce se vise sve blokirat od nekog ko se naselio u bosni na nacin genocida,,,,,
blokirati plate odmah ako to urade dokle vise guzovaca.
Smrdite brate mili vise i Bogu i narodu....
sastanak debila i deformisanih gloooova
Imam osjecaj da smo trenutno na poglavlju iz udžbenika historije "Faktori koji su predhodili konfliktu". Nadam se da nisam upravu
Nastranu ovo sad, ali čemu služi taj Ustavni sud? Zabranio naziv županija, na svakoj ploči možeš vidjeti da piše "županija", zabranio dan RS-a, ljudi paradu napravili, Kanton 10 i sad se naziva Hercegbosanska županija, i na svim tablama u tom kantonu to piše, grb koji mu je ukinut i dalje stoji, kao i zastava. Isti grb i zastava su i u ZHK, ali protiv njih se nikad nije apeliralo Ustavnom sudu, dakle dvostruki aršini. Izbora u Mostaru već odavno nema..
@WinstonSmith zaboravio si ljiljane na svakom koraku, ljiljan pod kojima su najveći progoni Hrvata i Srba srednje Bosne učinjeni. Logori u Konjicu, Jablanici, Zenici, Bugojnu... Đe je ljiljan prošao tu nema multietičnosti.
Srbi standardno blokiraju sve, onda kmeče kako ih ne vole, gaze, tuku sa svih strana, ako do danas niste shvatili da je sa tzv srbima nemoguće živjeti, onda ste ili budala ili ste teži glupani.