Komentari (7)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ljiljan je kršćanski i hrvatski simbol –VIDEO-Krizari su ljiljanima na zastavama isli u borbu protiv muslimana i islama.Tihicu skini tu znacku jer, promovises nesto tude i promovises amblem osvajaca. LINK http://www.youtube.com/watch?v=qjJjEh-gHA8&feature=related
Tihiću molim te ko boga ne samo sa SDP-om, oni sada idu sa autonomašima DNZ, ustaškim nasljednicima HSP, NSRZB- otpadnici svog naroda i kriminalnim SBB.om. Eto im vlast, ali ćemo za četiri godine biti apsolutni pobjednici. SAMO NE SA SDP - to su licemjeri da viši nemogu biti, pogotovo koalicija sa HSP- šta bi od Tita i njegovih nasljednika.
hu d fak is Josip Braco Jurišić???
Eh, Englezi, \'e jeste našli ste crkvu u kojoj će te se bogu molit\'
Dobro je sto su SDP a pogotovo SDA na vrhu....jer oni ne daju da se BIH podijeli,mislim da niko nemoze protiv njih,a vjerujem da ce SDA jednog dana stvoriti Republiku Bosnu sa Sandzakom.........Zivjeli SDA i SDP!!!
i stranci prepoznaju pravu političku opciju u BiH,, svaka čast SDA,svaka čast Tihiću..
Oni ih i jesu napravili da prave fesad po Bosni