Komentari (9)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
kolac se dijelio i nastavio dijeliti..
I krimainalci imaju fajde od knjige, izdavac je znaci advokat, lektor sudija, a tisak \"Sahinpasic\"
@BH SRAMOTA, komentar ti je za 10. Ovoj lik je klasicni s-m-rad koji bi i guze dao za lovu, a o moralu ima veze kao i ja sa Obamom. Klasicni kriminalac!
Samovolja Fahrije Karkina Iako je na Izbornoj skupštini Regionalne advokatske komore održanoj u Sarajevu 6. marta trebalo biti izabrano novo rukovodstvo, do toga nije došlo. Kandidat za novog predsjednika, advokat Mirsad Sipović, za samovolju i nezakonitosti u Komori optužuje dosadašnjeg predsjednika Fahriju Karkina i ukazuje na problem angažiranja advokata po službenoj dužnosti pri čemu zahvaljujući raznim vezama pojedinci \"zarađuju\" ogromne iznose iz budžeta. Dani objavljuju imena advokata koji tako najviše zarađuju. U međuvremenu FMUP-u je protiv Fahrije Karkina podnesena prijava zbog navodno nestalih 300.000 KM iz Komore!? BH DANI http://bhdani.com/default.asp?kat=txt&broj_id=666&tekst_rb=10#anter1
eto sa ovim je sve receno \"\"Za razliku od sudije, advokat može i mora da traži rupu u zakonu, a Karkin je to uvijek uspješno činio\", kazala je ona, pozivajući se na 35 godina poznanstva i profesionalne saradnje s Karkinom.\"
tako je gojeru, karkin je veliki covjek, humanista i zastitnik nevinih.
Begzada Gavrankapetanović-Salihagić..........ne zna se sta joj je vise \'bosanskije\'; ime ili prezimena :)))))))))))))))))))))))))
NASA KULTURNA SRAMOTA SVAKA VAM CAST SRAM DA VAS BUDE PROMOVISEMO KRIMINALCE KAKAV ADVOKAT KAKVI BAKRACI
Kriminalni advokat kriminalaca, zastitnik mafije, miljenik vladajuce kriminalne elite. Podignite mu i spomenik da se ima po necemu pamtiti. Nije dovoljna samo knjiga.