Komentari (5)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
ovi komunisti se prepali sbih pa odmah se nesto bune vidio je narod sta znaci kad niko ne cuva bih od izdajnika ,glas za sbih
bravo sbih jedino vi znate znacaj brckog a ovi izdaj.nici sdp i sbb ce sada vidjeti kako ce proci u brckom samo su krali i lagali
Bravo za reformisanu Stranku za BiH. Da vidim da li još neko u nekom gradu u BiH ima na listi 58 % visoko obrazovanih ljudi. Ovo je nova snaga SBiH. Uvijek smo sa vama. ZA uvijek BiH!!! Imate moj glas i glas moje familije jer ste jedini istinski branik BiH. Ovi što su dobili podršku građana prije dvije godine su od gotovine napravili veresiju i prodaše nam Državu za FOTELJU!!!
cuvajte se mrznje, pazite da vas ne pojede, to je isto i gore od raka... i znate li vi sta vi u stvari hocete?? jos da dodam, ja ne mrzim bih narod, zovite ih vi kako god hocete, osnjaci, rbi ili rvati...glupim ili kako god... narod ste svi vi, jednako, nemate kud , nego tu, dok ste tu,..dok i da vas ne odnese neka stihija.. ali , ne znaci da morate postivati ono sto nije vrijedno postivanja... ima uvijek nesto, malo se saberite, pa cete vidjeti... ljubav.. ( nema nikakve veze sa datim clankom, moram dodati... ako nekome nije jasno)
Zar ovi još postoje. Fuj!!!!!