Komentari (25)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Sažetak: Iskorišteni i odbačeni
više je bošnjaka branilo hrvatsku nego covićevi hercegovaca....
Sve ovo je bitno za naše buduće generacije koje trebaju da znaju da nije bilo nas ne bi bilo vjerovatno niti svega ovoga danas što imamo, stoga velika zahvala autoru knjige što je dokumentovano obradio ovu temu i otrgnuo od zaborava", zaključio je Mujkanović. Promocija knjige zapravo je prva u Bosni i Hercegovini,
Ma treba Jugu vratiti pod hitno sa tri glavna grada kao sto ima Bolivija.
hvatski turkeminstanac
Baš u pravo vrijeme. Nakon sinošnje promocije u Mostaru. Dok su se Bošnjaci borili za svoju domovinu Hrvatsku, što je i normalno, njihove sunarodnjake hrvati u BiH ubijali, mučili i držali u logorima. Koji je narod promicatelj EU vrijednosti?