Komentari (2)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
www.youtube.com/watch?v=CLGg7WZBlu8 Ali što to, kad imamo od onih koje su nas u.b.i.j.a.l.i?! :S Kupujmo i koristimo domaće!
https://cp15.heritagewebdesign.com/~lituchy/exhibits.php Pogledajte takodjer slike nize na linku, tu odprilike pocnje sav uzrok rata i mrznje na Balkanu. U Jasenovcu je preko 750.000 pobijeno, pretezno pravoslavaca, roma i jevreja. Ipak se treba odat cast onim hrvatima i muslimanima koji su se borli protiv fasizma, nacizma i ustasluka.