Komentari (22)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
samo graditi i jacati gradjansko drustvo i svijest jer samo tako mozemo postati dio civiliziranog svijeta... dok god nasim drustvom vladaju nacionalisti i klerofasisti, dok god pripadnost jednoj vjerskoj grupaciji predstavlja mjerilo vrijednosti, tonucemo sve dublje i dublje do samog kraja...
"Kad vam osoba X s pomirujućim pogledom priđe, odmaknite se i dobro je osmotrite. Ako procjenite da je taj pogled iskren, blago se osmjehnite..."
Ko je autor prirucnika NADREALISTI ?
Bošnjo bi da se miri sa onima koji su izvršili genocid, i koji ne priznaju isti. Stvarno smo fascinatna nacija, za proučavanja. Nikad ovdje neće biti mira dok Srbi, Hrvati i Crnogorci ne priznaju da je počinjena agresija nad Republikom Bosnom i Hercegovinom i genocid nad bošnjačkim stanovništvom, a to se neće desiti nikada.
Bosnjo hoce da ubijedi srbe da prihvate da su zlocinci. Hahaha glupi bosnjo nikad pameti doci
U sve udžbenike boldirano pisati da je izvršena agresija na suverenu međunarodno priznati republiku BiH, da je od strane vojske i policije tkz rs i uz pomoć Srbije izvršen genocid, da je bio UZP od strane Hrvata. To nikad ne zaboraviti i ne haliti. Ende.
Pohvalno je što mladi u BiH teže ka otklanjanju nacionalne mržnje iz svih sfera života i trebamo svi biti dio tog procesa. @eglendisanje Nije UZP bio od strane Hrvata nego od strane države Hrvatske i njene tadašnje vlasti i tzv. paradržavne tvorevine HB. Bitno je da dolaze generacije koje će prihvatiti greške koje su počinjene 90-tih, tražiti oprost i oprostiti.
Doduše, ne bi bilo loše da se Klix ponaša kao ozbiljan mediji i da prikaže i drugu stranu novčića tj. jučerašnja dešavanja iz Srebrenice, gdje su çetnici pjevali pjesme koje pozivaju na nove pokolje a to je upravo nešto protiv čega se bore mladi iz ovog članka.
Hahahahah prirucnik za pomirenje hahahahaha pa ljudi 25 godina ako nismo skontali necemo ni sad
Ko ce se pomirit s kim ko ce kome halali mrtve kosti djece ,silovane i spaljene ljude samo zato sto su muslimani...jb vam prirucnik matr
Btj kao da smo retardirani.