Komentari (10)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
\"Naročito pozdravljamo stavove ovog bloka koji potvrđuju ispravnost i opravdanost dugogodišnjeg djelovanja Stranke za BiH o pitanju državne imovine i pravu prema kojem samo država BiH može raspolagati svojom imovinom.
@Naivni nemaš ti blage :)
Bolji je od HDZ i SNSD sigurno - ako smo mi i vi ste jos gluplji. Mozda se svi opametimo skupa. Ako je to put koji ce BiH ujediniti, neka bude.
HARIS SILAJDZIC, BERIZ BELKIC SU KRALJEVI I JEDINE KOJI RADE, DRUGI SAMO SE BOGATE I SUPLJIRAJU PROMJENITE KOMPLETNU STRUKTRU OD HALILOVICA PA PREKO OPCINSKIH PREDSJEDNIKA, POD HITNO I GEN.SEKRETARA INACE OPET GUBITE
hehe koje bola stranke:) haha k ako volim ovo kad se skupe stari lopovi na jedno mjesto i onda ih fino zaobiđeš na listicu ;)
@VIdjet cemo Nas zoveš tupavima, a podržavaš stranku koja je opljačkala sve do jednog građana ove zemlje i evo sad pokušavaju opeljušit sve ostalo dok su još na vlasti, jer znaju da neče više imat prilike... Šta mi imaš govorit o stranci koju je odmah poslije izbora napustio njen šef jer je izgubio izbore, alo, zdra\'o...
Šta kaže dobri i pošteni Hare na sve ovo, jel se ova njegova interesna grupacija okupila bez njegovog znanja ili se 100%-tni Hare vratio iz Turske? Ova njegova stranka u političkom životu sada dođe kao neki podgrijani leš.....
Dok se ne riješite idiota poput Sade Bahtića, ostat ćete obični marginalci! Nit vas ko šta pita nit vas ko čuje!! A zašto i bi kad okupljate budale.
Zar ovi jos postoje? :))) Ja mislio raspali se
sta imate vi raspravljati i govoriti,100% vas nema nigdje...