Komentari (10)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
zaboravi reci SDP SDP SDP SDP SDP SDP SDP SDP SDP SDP SDP SDP
ovo je stara zastava SDP-a. na ovoj je bilo malpo crvene boje :) SDP SDP SDP SDP SDP SDP SDP
Svi za Komsica.Natjerati Komsica da preuzme SDP i postane predsjednikom SDP umjesto sterilnog Lagumdzije.Svi za Komsica i dokazati istinskim Sejdama kao sto je ovaj papak pod nickom Srecko Lagum.... da u BiH ima jos uvijek naprednih i normalnih ljudi.Svi za Zeljka.
Pipo pokenjam ti se ciljajuci ti u oko kao vjerni glasac SDP-a i kao Bosnjak po nacionalnosti a Musliman po vjeroispovjesti.
djaba him sve. bosnjacki narod ne voli komunizam, hoce nase islamisticke partije, zato boljsevici nemate sansi djaba napadate naseg lava harisa koji ce dovest 20 milijardi investicija BIH4EVER!
Ma ja ba... Ta stranka ce nestati sa ovih prostora, vrlo brzo... A ako pobjede, dobra je jedna stvar, bit ce valjda vize ukinute, pa ja odoh, a vi se tu i dalje derite izmedju sebe ;) Gledao sam u Hariza ko\' u sunce, ali razocarao me je do bola!
kladim se da si ti vjecni glaac SDP-a,nego ovdje se luzi lazima,kako bi izofirao SBiH i Harisa...al dzabe ti je to,SBiH ce opet bolje proci od SDP-a na izborima
Do sada sam glasao za lazljivce poput Hariza Silajdzica, najveceg izdajnika Bosne i Hercegovine... Ovaj puta, SDP dobija moj glas! Jedini oni naprave program za svake izbore, al mi ne gledamo to, nego glasamo za \"svoje\"... A NASI nam ga ZAVUKU, i to posteno!!! Zbog toga, naprijed SDP!
i neko nekad izumi tastaturu koja nije za svakoga.
ovo je nas program 1.neistomisljenike u konc-logore 2kupovina jos jedne tv bastilje 3prodaja drzavnog zlata 4reizbor sa 50 glasova sejde poturice 5demagogija i populizam