Komentari (77)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Da je do SDA i HDZ-a vec bismo imali 3 entiteta...
pa sve ovo je iz dogovora sda-hdz...samo sto lagumdzija laze a glupi narod vjeruje...procitaj malo bolje...
Ono sto je bilo iz dogovora SDA-HDZ je odbijeno i propalo je na srecu, ne znam sta i kako Lagumdzija laze kad smo svi vidjeli kako izgleda njihovo rjesenje koje nije nista drugo nego stvaranje 3 entiteta.
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Podjela nema, a onima kojima je do toga nek dijele svoja dvorišta, kuće i ukućane! Jasno i glasno, nećemo podjele, hoćemo državu!
SDP kao ideja, i kao najjača Partija je jedina branai eritromicin lešinarima koji su izašli iz svojih jazbina da nas 'oslobode' 1990-ih Ovo ko ne shvata, jal mu je U na kapi i crna lojava košulja na tavanu, jal mu je Brada do koljena, jal' mu je kama krvava ostala iz 1942-e i 1992-e
Što je Tito i njegova " klika " gradila 60 godina, za dvadest godina su uspjeli da ugrabe ili rasture SDS; HDZ; SDA; SDP;SNSD i malo kasnije novokomponovani. Svi su oni Društvo Jednog Lica i Licimjerja. Glasaj te za njihove lopovluke, laži i prevare. Bićemo onda država po mjeri čovjeka - samo ne znam kojeg. Tako se ponašaju i prema strancima i obratno. Demos je nestao u korist autokrata - autokratija!
Zlaja spasioče naš, nego uberel se plata na fakultetu, jesi se pojavio od 2006-e tamo?
Inače Zlaja stara komunistička ikebana se vodi ko prof na ETF-u a nadzorna kamera ga nije vidjela od 2006-e tamo. Al zna pričat o korupciji i talovima drugih stranaka, propalica
"Odbijanjem modela koji su ponudili Stranka demokratske akcije i Hrvatska demokratska zajednica, zaustavljeno je crtanje karata u smislu podjele FBiH na dva dijela i zatvoren put koji vodi ka daljim podjelama čitave BiH, rečeno je tokom sjednice, saopćeno je iz SDP-a." Nakon sto je od Federacije napravio Zapadnu Njemacku, SDP je zaustavio i djeljenje iste. Stvarno ama bas nista bez SDP-a. Onaj ko ne vidi koliko je krenulo nabolje od proslih izbora je slijep, apsolutno slijep :)
A šta su se komunisti uplašili da ih ne išamaraju komentarima pa za svaki slučaj dva-tri dezurna omladinca i njihovih 7-8 nickova oplete po SDA. Zlatne kašike i ostala sranja. Majstori iluzije i prevare: SDP BiH.
Zasto bi samarali Komuniste kada su Crveni izgradili Bosnu i Hercegovinu,a talibani zeleni krminalni je unistavaju 20 godina,nigdje veze ti prica.
Drago mi je samo sto nije proslo ono sto su SDA-ovci zagovarali i obecali Covicu. Pa Izetbegovici su nas davno prodali, zasto ne bi i sad?
U njihovim glavama(glavama nacionalista) je napredna i uredjena BiH opasna po njihove partije, zato po njihovoj teoriji je "daj da se sta podijeli da se ozive mape iz 93. godine pa da se osigura opstanak na politickoj sceni"....Puna su nam groblja mladosti koja je sprijecavala da rasparcaju ovu zemlju a na nama je da ne dopustimo da se igraju sa ovom zemljom. Ne moze ! Stop daljim podjelama, zelim uredjenu i zemlju jednakopravnih gradjana ! Podrzavam one ljude koji ovo zele da sprovedu u djelo bez obzira iz koje je politicke partije. Tako da ako SDP ovo sa ove sjednice kako kaze zeli i sprovesti, od mene ima podrsku !
Dobro je,jos nas ima normalnih.Prije 20 godina zbog nacionalista je ubijeno dosta nevinih ljudi,zbog njihovih podjela,posto im ta podjela nije dovoljna,hoce jos,ali Europa je shvatila ko su I sta su,pa ipak sada se I ljudi pitaju za odluke,a ne samo fasisti I nacionalisti.
Jos uvijek u ovoj zemlji ima postenih patriota koji ce spriejciti budalaste sporazume koji iniciraju dalje podjele kao onaj sporazum SDA-HDZ----Ono ne smije proci a na vama je da sa tog zasjedanja predsjednistva izadjete napolje i sprijecite njegov prolaz i implementaciju. Ako to uspijete sve simpatije ce te pokupiti...Naravno zasluzeno ! Samo naprijed, i ko god sprijecava podjele od mene ima bezrezervnu podrsku !
Ma samo da se potope ovi sto zele BiH podijeliti
Nema nista od podjele! Treba da se ujedinimo i zajedno borimo za bolju buducnost BIH a ne da se dijelimo jos vise...
http://www.youtube.com/watch?v=wD80ofFB8zQ 09.00
http://www.youtube.com/watch?v=wD80ofFB8zQ
Htjeli su da nas podjele,da profitiraju,al im nije uspjelo,bravo SDP....
Koliko ljeta treba proci da se ovaj napaceni narod opameti, da jednom za sva vremena ovim fasistima kazu da je dosta, da je dosta stranaka koji se hrane idejama podjele, idejama da jedan narod ima veca prava od drugog. Mozemo li se narode opametiti, mozemo li misliti nasim glavama, a ne da neko za nas misli, a da mi glavama klimamo. Dosta nam je vise. trebamo krenuti vec jednom naprijed