Komentari (25)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
SDA demokratijaaaa
U posljednje desetljeće i više,najveći teror se provodi nad muslimanima,zar ne vidite ono što je tako očito.Što se tiče sukoba na relaciji SIPA -MUP RS to je smišljena igra velikosrpske politike protiv Bosne i Hercegovine.Srbi rukovode sigurnosnim sistemom u BiH te se tako dogovaraju šta će i kako će samo da se Turci ne dosjete,Hrvati su zaduženi za finansijem,a Bošnjaci za sve što je nevažno.Doduše imaju Bošnjaci obaviješt.sig.agenc.(OSA)koja u svemu liči na nemoćne Bošnjake.
ma šuti ba makar penzija redovna
Nebi skodilo da kopiras cjelokupan text: saff.ba /Da li je sukob između Sipe i Vlade RS velikosrpska zamka za Bosnu i Hercegovinu?
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
ahahhha nema sta rade ljudi svoj posao zasto su placeni.
Gledao sam juce presicu, znam da su kozoyebu nekulturni, ali ga je Vucic spustio gde mu je mesto. Iako je se pravi mutav, videlo se da mu nije to leglo. Treba proci decenije da se primitivci kultoroloski uzdignu.
haha o terorizmu i stanju u republici srpskoj ,haha joj jest magla ha ha
neka pitaju Bakira gdje su teroristi, njegov babo ih je doveo u BiH....
neka pitaju Bakira gdje su teroristi, njegov babo ih je doveo u BiH....
PRIKAŽI ODGOVORE (2)