Komentari (199)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Sad ce SBB-ovci od Fahre praviti zrtvu kao da nista nije kriv a dopustio da se zapale najvaznije institucije u BIH. Radoncic je finansirao i dovodio Sandzaklije u Tuzlu iz drugih gradova da pale kako bi izbili protesti kao u Ukrajni i ima puno dokaza o tome jer su kadrovi SBB-a bili u prvim redovima kao i medju vodjama protesta.
Jao koje vijesti zadnja dva dana plasiraju to nije humano... pa bar se dostojno povuci Fahro, ok provalili ste me idem dalje....
Jadaaan, kakve je izjave imao, samo je trebao jos javno pozvati na linč i paljevinu eto to mu je jos ostalo...
PRIKAŽI ODGOVORE (10)
Nagradno Pitanje .... Pazljivo citajte tekst je izmjenjen!!! - Ima jedna drzava -U njoj jedan kriminalac -Povezan sa narkodilerima -Ima Tornjeve -Ima privatni avion (drzava nema aviona) -Kriminalci i Narkodileri mu kucni prijatelji -OD JUCE NEMA vazno politicko mjesto u toj drzavi -Ima svoju stranku (stranka jednog lica) -2010 kandidovao se za Predsjednika i porazen -2010 organizova paljenje zgrade Vlade FBiH -2012 njegova stranka gubi na izborima -2014 organizuje drzavni udar -2014 organizuje rusenje i paljenje drzave -2014 organizuje 30 dana terorisanja sarajlija -Prijatelj mu cetnicki dobrovoljac Vucic -"Sveze i pouzdane" informacije salje cetnickom dobrovoljcu Vucicu, Pitanje: ------Kako se zove ta osoba?? Nagrada ---- Za tacan odgovor imate godinu dana besplatan Avaz!!!
Ja znam ko je ali ne zelim reci ime jer mi te sihre koje stampa svaki dan ne trebaju u zivotu :)
KRIMINALAC FAHRO, a tu nagradu šalji u Zenicu, taman da se Fahro informiše o zbivanjima u državi dok bude u zatvoru.
PRIKAŽI ODGOVORE (4)
Ovo nije moguce,covjek dodje iz neke druge drzave,dobije drzavljanstvo,zaposli ljude koji imaju 300,400 KM platu i rade od 8 do 21h,zatim na toj nasoj muci izgradi tornjeve,malo potom osnuje stranku i postane ministar,pocne gradjanima davati obecanja da ce sve promjeniti i da ce nam biti super,sve to slaze,obmane nas i jos sad pravi zrtvu od sebe,pa ovo nema nigdje osim kod nas..
Ima kad te zeleni prime domacinski a ti im ga onda zavuces, isto brat Bin sto ga je Amerima zavukao.
Ovo je bilo za ocekivati,sad ce se Fahrudin predstvaljati kao najbolji politicar u BIH koji je radio za gradjane i sad ga smjenise pokvarenaci,a ako se malo vratimo u proslost,pa vidimo sta je to Fahro sve radio gradjanima,sta je obecavao,a nista od toga ispunio,kako je pravio koalicije i pristajao na zahtjeve istih tih koje sad okrivljuju.Pa ova prica je presmjesna..
Procitajte ove linkove i vidite ko stoji iza SBB:: "iza izazvane političke krize skrivaju se mnogobrojni interesi. Jedan od njih je i pokušaj instaliranja novog bošnjačkog vođe. Taj projekt je započeo kroz proces osnivanja Saveza za bolju budućnost BiH (SBBBiH) i preko te nove političke stranke pokušaj instaliranja Fahrudina Radončića za novog bošnjačkog vođu uz pomoć (para)obavještajnih krugova iz Beograda i nekih drugih centara. Cilj instaliranja novog bošnjačkog vođe je omogućavanje konačne disolucije države Bosne i Hercegovine, jer je poznato da bez sudjelovanja bošnjačkih političkih vođa ta disolucija nije izvedljiva. Većini članova SBBBiH ta činjenica nije bila poznata prilikom osnivanja te političke stranke, tako je članstvo na izvjestan način zloupotrijebljeno za ostvarivanje tih ciljeva. --- http://www.ifimes.org/ba/saopstenja-za-javnost/ba/istrazivanja/ba/istrazivanja/bih-pokusaj-instaliranja-novog-bosnjackog-vo%C4%91e/#sthash.v3FAVRhP.dpuf .INTERNACIONALIZACIJA SLUČAJA RADONČIĆ Politička situacija u Bosni i Hercegovini dodatno se usložnjava 2009.godine kada na političkoj sceni dolazi do pojavljivanja Fahrudina Radončića i osnivanja njegovog Saveza za bolju budućnost (SBB), koji se smatra još jednim beogradskim projektom u BiH ---- http://www.ifimes.org/ba/saopstenja-za-javnost/ba/istrazivanja/bih-hapsenja-u-funkciji-tektonskih-promjena-na-politickoj-sceni-2013-07-30/#sthash.2Zcdg9m7.dpuf
Ova izgleda ko propala Goca Trzan, bez silikona i obrva.
Kada je FAHRO oteo radno mjesto covjeku koji je prezivijo GENOCID,to je bilo OK jer to FAHRO radi a sada svi trebamo pomrijeti jer smo vidjeli da je Fahro zalutao na tu duznost,na sve strane kriminal u porastu,krade se sve pa cak i lancici sa vratova,izgorele zgrade koje ni u ratu nisu gorele i opet bi da uci Bosnjake kako da zive.Zivjeli smo bez SBB 92 - 95 zivjecemo i u buduce....
Al' dobro zivimo nema sta,stvarno sam impresioniran tvojim komentarom.Samo mi reci jesi mogao sam ovo da smislis ili ti je neko pomagao(priznaj bar malo)
Sta to dodje onaj rugoba. Jel ima sto jos da je vas sef napisao pa cete sa maltretirate posteni svijet. Poenta je da vas sef nista nije uradio od kako je smjenom drugog ministra dosao na vlast. Zato ne serendajte. Lagano se pripremajte na raspad stranke. Nego danas opala prodaja avAza . Sta to bi
Nestalo u trgovinama cetkica za zube,sve ih pokupovali ovi podmukli iz SBB....
Fino nas vrijeme ocekuje :) pa da vidimo ko nas vise vodi u propast SDA ili SDP? ;)
Molim SBB da nas ne spasavaju oni,opstali smo bez njih 92-95 opstacemo i dalje bez njih lakse mnogo nego snjima,idite davolijem putem....
Nevjerovatno je koliko je na ovom portalu plaćenika danonoćno . Misle da će na način iskreirati javno mijenje po želji svojih nalogodavaca. Tako mogu samo još više uozbiljiti situaciju i uvjeriti ljude u kakvom licemjernom društvu živimo i kakvog šejtana imamo na grbači. To se upravo i dešava. Mnogi koji nisu imali nikakav politički stav sada shavataju da je svaka vlast bolja od ove koju sada imamo.
Edina Latif, jesi to ti Fahrudina ti? Svaka vlast na dunjaluku je bolja od vlasti avazovog psihopate ;)
Nije Edina, ja sam jedan bivši glasač SDA i bivši član SDA, i ne razlikujem se svojim razmišljanjem od hiljada drugih bivših glasača SDA.
Lol, a kad je Dodik glasao za smjenu SDA ministara da bi Radojica iz Avaza postao ministar, tad je to bilo OK? I ako je od ove sa nacrtanim obrvama, previše je...
Propade Fahrin drzavni udar !
Sta je ovo klix postao mali avaz, na pocetnoj stranici vise vijesti iz SBB-a nego sto ih ima na stranici biltena stranke.Kako ste ono doveli za urednika tako ste poceli i razmisljanja objavljivati u rubrici vijesti.Tonete polako ali sigurno.Istina je da do sada nikad niste bili politicki nezavisni,ali sad ste postali pravo ofirni.Zna li neko ko je macasa slike obzirom da stoji uz vijest a u tekstu se nigdje ne spominje (inace sve knjige na odsjeku zurnalistike kazu da to treba tako,to je pravo novinarstvo)?
Kako su ove Balije čudna sorta, do juče su pričali " naša braća Bošnjaci iz Sandzaka" a danas pljuju po šošonima više nego po četnicima. Jel vas stid onih Sandzaklija koji su poginuli braneći Bosnu a bilo ih je Boga mi dosta ???
A da????A sta smo to trebali po vasem diplomatskom i strucno-odgojnom misljenju prizeljkivati????Da svi vi uspjesno kradete jos decenijama?Mamaru vam jbm!!!