Komentari (12)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Naravno da je prihvatilo.Prihvatit ce Dodo i kompanija i Republiku Kosovo kao nezavisnu drzavu.Zbog toga ce licno SNSD-ovce dobiti pocasnu mogucnost da PRVI AMBASADOR RBiH u nazavisnoj Republici Kosovo bude Smrdin ,POZELJNO iz SNSD!;) PS:hjade navalite srpcadi sa negativnim f.a.s.i.soidnim i bijednim komentarima dosjtojnih samo vase p.a.s.mine..Hajde @Tambura..hajde@bosancheros(bez obzira sto si c,e,t,nik,lijep si sebi nick izabrao..barem priznajes da si Bosanac a time potvrdjujes postojanje nase zajednicke nacije..bravo b.i.l.m.e.z.u..samo nastavi..hajde srpcadi,malo negativnih komentatra i MINUSA..udri minuse B.A.G.RO!!
Bilo gdje da krenem o tebi sanjam Kosovo ljubavi moja....nema vise smrdina i nece ih biti \"pre Beo(cigan)grada\"..a tamo ce im za 100 godina NESTATI..ciribu ci-ri-.baaaaa..zivjela Republjik Kosova!!!!Crknu Smrdie sa vama s enije moglo a mogli smo ljepo zivjeti..pasmino srpska,turska k.o.p.i.l.adi,hehedobro receno;)
pasce srpsko...GENOCIDOM ste osvojili pola BiH koju NIKADA sa sobom ponijeti necete a novi rat vam je na PRAGU.Ali tada cemo MI ZAVRSAVATI U HAGU kao vi sada.Onda devedestih ste imali komunisticku JNA,ustvari SRPSKU ARMIJU na vasoj strani.Udarili ste na NENAORUZAN NAROD BOSNAJCKI, pa.s.m.i.nu ti srbsku j.e.b.em!Jaki ste kad imate oruzja a mi nemamo,jaki ste kad ste u coporu sjeme ti je.b.e.m.NE ZABORAVI:MI CEMO IZA SLJEDECEG RATA U HAG jer vas NIJEDNOG NECEMO postedjeti.Klacu vas SVIJU od onog NAJMANJEG majku ti j.e.b.em kako ste VI NASU DJECU u besici klali!MI SMO IMALI NACIJU ,K.O.P.ILE TURSKO,i prije vas.Samo sto nam je VASA Jugoslavija SVE TO OTELA.MORALI smo biti ili Srbi ili Hrvati jer je VASA DEMOKRATSKA VLADA TAKO odlucila sjeme ti je.b.e.m.Je.b.em ti sv.e.tog sa.vu,klacemo vas nemilice p.i.zda ti m.at.e.rina.BUDI SIGURAN,USKORO CEMO MI BOSNJACI U HAGnakon ovog dolazeceg rata!Jer sa srpskom pa.s.minom ne mozes drugacije.TI mi reci o mrznji p.i.z.da ti ma.t.erina,kopile tursko!
zakon jačeg.
@@@narovno sladje je 24% zemlje ali odbranjene nego 49% dodijeljeno od svijeta, ali to nista nije novo jer bo serviju je dur napravio svijet poklanjajuci tudje teritorije pocevsi od kosova pa preko crne gore, hrvatske pa bosne i hercegovine. ti dobro znas da servija postoji upravo zahvaljuci russiji-francuske-engleske. gdje engleska i francuska se duboko pokajale sto naprivise zvijer koji i oni sad tesko kontroliraju, ali ono sto je najbitnije jeste da su to oni (englezi i francuzi) svatili pa su krenuli da isprave od nepravde prema albancima ucinjene jedan vijek pa ako bog da stice i do bosne gdje ce se reducirati poklonjeno 49%. ako bog da inshalla.
24%, nagu...zen sam ost\'o. Valjal\' ovaj hit. Eto vi ste vecinski narod u bivsoj bh, a dobiste manje teritorije i od Hrvata. Toliko o tvojoj radosti za beogradski pasaluk. Vas vilajet nece biti ni velicine baste, a kamoli pasaluka. Pozdrav dobitnicima svih bitaka, mosnjama, koji dobise bitke podmecuci g.zice okupatorima. Ili ipak ne dobise? Ma ne, ipak dobise (ali po g.zici) Toliko o gubitnicima.
Kada bude nešto pozitivno vezano za srpski narod vi ste prvi tu da nas vrijeđate a kada po običaju po.pusite onda ste kulturan narod koji savjetuje druge da izbace mržnju iz srca i duše. Šuplja vam je priča. Prvo vi priznajte genocid, izvinite se za Srebrenicu i prihvatite Bosnu kao svoju državu pa onda se-rite drugima o obrazovanju. I ne morate ponavljati, mi znamo da ste vi narod star 16 vijekova, prvi ste jeli sa kašikom viljuškom i nožem, izgubili svaki rat i spasti će te na beogradski pašaluk. Za jednu tako staru naciju, koa je izmislila kulturu za ostale i započinjala toliko bitki trebali bi biti jači od amerike a hebi ga ode sad i Kosovo xD
Jade, umrijeces u mrznjii. Evo ja sam ti dao palac gore, a ne dole. Jer kako rekoh, sam sebi si gnoj i ne treba ti moj minus. Minus si sam sebi i zivot ti je minus. Mozes nas zvati kako hoces, ali imamo ime i naciju preko 16 vijekova, ako nista drugo. Koliko je to bosnjacka nacija stara? Mozda 16 godina, a nije ni toliko cini mi se. Pozdrav Kusti koji prepozna gresku predaka! Ne mrzimo vas, jer to nije lijepo. Samo vas sazaljevamo, jer ste nepovratno krenuli na dole; ne samo sada nego od kada dedo Avram postade Ibrahim. Zelim uspjeh teritoriji 24%. Prije svega u obrazivanju, a onda u svemu ostalom. Oveko necete stici nigdje. Zato knjige u saku, prouciti istoriju, i raditi kako civilizacija nalaze; da bi se opstalo i napredovalo. Hajde sada u zdravlje i knjigu u sake, a mrznju napolje iz duse.
Ma politicari bi i dusu prodali samo da ostanu na vlasti, nije nijednom vaznijem srpskom politicaru stalo do kosova. I ovi politicari ovde u bosni, ista je situacija na sve tri strane po pitanju svog naroda u odnosu na druga dva, politicari se napadaju medjusobno samo zato sto vide da to narod podrzava daje im glasove a oni zajedno u audijima pa na rucak, prijem....
ne zavaravajde narod kao srvi, na pecatu pise samo KOSOVO CARINA a ne kkako servi vole sa unimik.
HAHAHAHAHAHA! Eto vam ga!
Ja sam htio da ozenim vllahnju, Natasu, al mi babo nije dao..kaze, il mi il ona...i sta cu...