Komentari (50)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
A Centar cete zajedno sa SDP-om pokloniti SDA-u, izborom ili podrskom ljudima koji ne mogu dobit siru podrsku gradjana. Aferim.
cisti odpad, i nistavilo od ljudi.. od zestoke konkurencije,politicke septicke jame u bih, ovi su u samom vrhu...
je li jos uvijek komsic guzi onu ervinovu staeu muratspahicu hahha
Za razliku od SDA SBB-a I SPD-a ova stranka ima fin kadar malo se ne slaaze a znate zašto? Jer nisu navikli na lopovluke i sa ovim starim vukovima se treba borit.-.. Nisu samo izbri borba.. Od medija pa nadalje vukovi ih napadaju ali mislim da se ovi dobro brane i mislim da bi sad trebali pobjedit. SDP ovac sam ali više vjerujem u DF jer sam se u SDP-u nagledo svega i svašta. Ne kažem da SDP nema dobrih ljudi ali vecinom ublehaši i spletke...
Df stranka ambicioznih i nesposobnih sdpovaca. Sljam.
@boski imali su priliku biti u vlasti ali nisu imali dostojanstva ni povuci se kada izgube nego su dozvolili da ih drugi smjenjuju. Željko je regionalnim i opstinskim prvacima DFa ostavio da rade sta hoce. Toliko stele, nepotizma i klanova da je odvratno. Nisu bolje ni druge stranke ali je Df obicna prevara, navodno nesto novo a ono sve isto. Željko Komšić prvi, politicar 20 god u vrhu vlasti niti je kakvu aferu otkrio niti sta uradio a ne izlazi iz kafane.
U području Republike Srpske su nađeni mravi koji jedu Đikane
@DCservi5000Volti a djikani su glupi stanovnici Bosne koji 20 godina pricaju jedno te isto zar ne?
"Predsjedništvo DF-a potvrdilo odluku o podršci kandidatima u više općinama" Imam jedan prijedlog za igru. Kad kod klix napravi gramaticku gresku u clanku, mi svi popijemo po jednu.
god*
Pivare bi imate toliko prometa da bi klixov logo stavljale na ambalaze.