Komentari (5)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
niko se ne k.ara kao slovenke i madjarice
sto nema federalne TV na kablovskoj u zapadnom dijelu grada Mostara?A ukljucili su RTRS kanal.
....ili svačijeg ili nečijeg ili bošnjačkog ili srpskog,samo ne 2. put za redom hrvatskog jer je prvi put bilo jasno da ga nisu izabrali Hrvati i da ga NE ŽELE kao svog predstavnika.I nije fer da 2. put za redom Srbi imaju srpskog,Bošnjaci bošnjačkog a najmalobrojniji narod kojem najviše zaštite treba imaju SVAČIJEG predstavnika!
Pa što se sejdo kandidirao za plemenskog tj. hrvatskog predstavnika?Što se nije kandidirao za gradžanskog predstavnika?
-komšić izglasan bošnjačkim glasovima na mjesto hrvatskog predstavnika -izetbegovića prevarom s vrećama s nevažećim listićima biralo 5% bošnjaka -radmanović i šef mu dodik prevarom od SDAa i PDPa bukvalno oteli vlast fkt hbote pa koga ova trojka predstavlja???????????