Komentari (9)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
E PA U SARAJEVU JE I GOVNO MESIĆ PODAJTE I NJEMU TU NAGRADU PA TA NAGRADA JE U RANGU NOBELOVE nabijem vas na čunu
@ampak i ja tebi i mamu i seku karnem.Necemo bas sa koljena na koljeno jer moze doci do bega,pa da te i on karne
Isa beg Ishaković, Osnivač Grada Sarajeva. Nije konvertirao u islam, već je sa ocem došao iz Kapadokije. Njegov (polu)brat, vojvoda Barack (kao američki predsjednik) je pripadao Kosačama, te je potom konvertirao u islam, nakon čega ga je Ishak beg, Isa begov otac, posinio. Tako je Red Devil, Isa beg Ishaković, jedan veliki gospodin. Plemenita misija, čestitam.
Pazi premijera, brijel se ovaj? Crna Gora i još crnja joj mašonjerija.
neslavimo agresore več izdajnike, nauči se ccc ŽIVIO ALIJAAAAAAAAA ...izdajnik svih izdajnika
Isa ko???? To onaj agresorski slugan, prvi okupacioni gradonačelnik Sarajeva pod Osmanlijama?? Otkad slavimo agresore?
Crnogorci nam nisu oduzeli Sutorinu već smo (Đuro Pucar i Avdo Humo) im je velikodušno poklonili i to je njihovo. Nekulturno je tražiti poklon nazad. Ko nam je kriv što smo glupi. @Amer. Isa-beg je jedan od najvećih srednjovijekovnih bosanskih plemića koji je konvertir\'o u islam. Potomak je Kosača, osnivač grada Sarajeva i veliki gospodin.
BANANA DRZAVE-BANANA ORDENJE..BANNNAAAAAAA... KOJA JE KARINA BIO TAJ ISA BEG???
Jel nam to možda vratio Sutorinu, mamu vam licemjernu?