Komentari (142)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Odlučio se angažovati kad su odlučili da ga istjeraju iz stana...
@intelekt dobar dobar
KANDIDATI od tzv. "NiPovke" u Kantonu Sarajevco su za nas iz SDA veoma prihvatljivi i povoljni jer su predlozili veoma nekompetentne, nekredibilne i u javnosti i medju gradjanima veoma nepoznate kandidate, pa je pobjeda nasih SDA kandidata vec sada uz Boziju pomoc zagrantovana, te ce i dalje ostati SDA Nacelnici Ajnadzic, Koldzo, Efendic, Prevljak, Ejubovic, Berilo, Smajic i Fazlic tako da nece prakticno ni morati voditi neku ozbiljnu poredizbornu kampanju. Sretno SDA do pobjede.
PRIKAŽI ODGOVORE (6)
"multietničke fudbalske škole" kao u Sarajevu postoje jednoetnicke fudbalske skole?
@CapCarap pa u teoriji jesu multietnicke, ali u praksi pogledaj omjer ucenika pa ces vidjeti kakva je situacija.. jedina istinski multietnicka skola u Sarajevu je Katolicki Skolski Centar, to je realnost..
SDA sigurno pobjedjuje i dobija ubjedljivo naredne izbore, jer su gradjani jednostavno vidjeli da jedino SDA se bori i radi za gradjane i institucije na cijem su celu, dok se opozicija SDP/NS/NIP strateski povukla na tribine, posmatraju utakmicu sa tribina i iz daljine i borbu SDA za drzavu i narod te sa te udaljenosti, podnemcu klipove i ispaljuju otrovne strijele i pokusavaju na sve nacine da sprijece da SDA ostvari pomoc gradjanima. Gradjani nece glasati za SDP/NS/NIP, vec ubjedljivo za SDA.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Paša, čaršijski Šaner vidi da bez politike nemože klepati pare na suho.
Neznam samo gdje ovak Nikcis nosi kosulje na guzvanje
Poznajem Pasica, dobar decko, bio dobar fudbaler, raja, ali je brate glup i tup kao ona stvar....ali baš je tup da ne zna dvije sastaviti...katastrofa ko bi trebao da nas predstavlja i da odlucuje u nase ime (u opciji da dobije glasove)...
fudbaleri, bokseri, dzudisti u stranci a profesori o doktori cute
inače Vi jako pazite članove
Istjerali ga iz skenderije, sa Butmira, krenuli iz stana i radnje. E sad haj kod neke da ti da jednu tramvajsku da srušiš ko on za 4,7miliona i svi mirni
Cuj multietnicka fudbalska skola,ko da vam je Damir Masic diktiro
Ni ovi smetljari iz SDP ti nece pomoci da vratis stan prevarantu jedan
Možda dobije stan
Moj Pašiću što ti to treba☹
Dobro vam lagumzija rece...spali ste na nacelnika trnova
Nesto govorimo genjcu a ovaj masic kao nije vjeciti parlamentarac i isto su placeni samo ovom prvom stalno j. mater a ovaj vjeciti opozicionar kao nista to je ok.ni za sta odgovoran a zasto je placen onda?
ovaj sdp se raspao ko bjelorusija
Nekad su ljudi, kad spomenu SDP, na noge ustajali!!!! Nekad......
@archi_a ***a sad šprdnja
ja sam zatecen...