Komentari (21)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Nemate šanse. Ovaj javašluk i ovaj tamni vilajet ne može zaštiti ni cijela Amerika. Hvala vam na pokušaju ali ,,ovu demokratiju,, prokleo se dan kad se pojavila niko ne raskrinka.
Koji hostapleraj. Samo prije tri godine, Nasa stranka je trazila potpuno suprotne stvari, da se moze lakse dati otkaz drzavnim sluzbenicima, koji su zasticeni kao bijeli medvjedi, a posebno onim rukovodecim, odnosno pomocnicima u raznim organima vlasti. Da zakljucimo: Nasa stranka je PROTIV radnika Bosne i Hercegovine, dok je ZA drzavne sluzbenike, koje sada otvoreno brani. Stvarno ste dotakli samo dno. Pozivam sve intelektualce da hitno razmisle i povuku bilo koji vid podrske Nasoj stranci, jer je ona izgubila svaki smisao.
Cija stranka???
Ma Pedja ko zna raditi i ako je apolitican vjeruj da ce ga svako ostaviti. Pa kreni od sebe...
koji je ovo levat .... cak što više svugdje su rukovodece funkcije te koje bira politika-nacelnik, gradonacelnik .... i koji ih smjenjuje kad hoce a kada on ode-odlaze i oni ..... ovi ljudi nemaju pojma o životu, to su nepsimeni debili, pa uzmite naše profesore, akademike i sl. pa oni nisu otišli dalje od neke kavane ili mjesta gdje se dobro jede i pije, a znaju šta ima na marsu ..... a ne znaju šta im se u zemlji dešava .... dok se god bira nacelnik -što je normlano u demokratii-to znaci da je izabrani dužnosnik i dolazi iz neke politike, mora biti miješanje politike .... pa na kraju i OVI NAPRDJIVACI se kao vegeta miješaju u sve, da bar imaju konkretne ideje ....ali nemaju .... kamo srece da kažu nama ne treba tolika KANTONALNA I FEDERALNA ADMINISTRACIJA -ALI NECE TO KAZATI jer mnogi udome nekog svog u mandatu - dizanje ruke kada je potrebno ....
ha ha ha ha ha ha ... grohotom se smijem, pa dokle vise te ,, suplje,, iz ,, njihove stranke,, . smijesni ste. idite i branite bosnu iz amerike i ostalih zemalja daleko od nas, kao sto ste to radili 4 ratne godine , kad je najgore i najteze bilo. da imate obraza ne bi se nigdje ni pojavili sa tim vasim , vec izlizanim fazonima. TOLIKO.
Stvarno sto tip levati sarajevske magarce i uzima lovu, to nigdje nema. Stvarno moras biti hohstopler pa u apartheid Bosni prodavati muda pod bubrege u Sarajevu i to bosnjackim magarcima u po Sarajeva, grada koji je inace poznat kao grad najtvrdoglavijih bosnjackih tovara. Cak je i Tuzla super pametna i vizionarska za magarce sarajevske. Kad se samo sjetim kad su mahali zastavama ex YU, a snajperisti vlaski ih nisanili sa obliznjih zgrada?
Jedino sto ti zelis zastitit je tvoje uhljebljavanje!
ja jes pedza "dobro namjeran"samo u sarajevu moze prodavati cavku pod goluba...
Kaze da njega ne interesuje nista druga osim Sarajeva??? Stvarno sto tip levati sarajevske magarce i uzima lovu, to nigdje nema. Stvarno moras biti hohstopler pa u apartheid Bosni prodavati muda pod bubrege u Sarajevu i to bosnjackim magarcima u po Sarajeva, grada koji je inace poznat kao grad najtvrdoglavijih bosnjackih tovara. Cak je i Tuzla super pametna i vizionarska za magarce sarajevske. Kad se samo sjetim kad su mahali zastavama ex YU, a snajperisti vlaski ih nisanili sa obliznjih zgrada?
Opet na klixu ove jadne stranke praznu slamu mlate. Vi cete glasati za sta budete morali, ko da ce vas neko nesto pitati.