Komentari (12)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Dodik je najveci kriminalac na Balkanu i drzi kao taoce napaceni srpski narod u BIH a i sire!
I gospodin Dodik takodjer moze da svoje zacrtane ustavne promjene, separisticki nastrojene, sprovede jedino u okviru svoje stranke nepismenjaka.
Jest ovaj proučio Dejton ko niko! Možda on navija opet da rat kakav bude, pa onda u kamion pa po cigare. Kad bi još jedan bio Dodik bi se onda obogatio ko Donald Tramp!
Mile ba zaboli te sta god a da potpišeš, Svakako ces na robiju ...
hahaha ha a jesu inteligentni ovi genocidaski sumari.Virite virite genocidasi hahahaha
@RS - cardak ni na nebu ni na zemlji. a sta je ova skracenica RS , po meni duplo nista. jel ovo neka skracenica za ime prezime, sta je ovo ???? pokusah sa google , ni google ga ne prepoznaje, fuj hebote evo nesto pravo bezveze..... Sigurno > Ovo je neka muzicka grupa, politicar pjeva u vunenim carapama.Mora da te slusaju veci seljaci,sa sajkacama... Da nebih vise da nagdjam , pomozite sta je RS ?
Mile,da nema gde na Dedinju u Beogradu negde blizu tvoje vile jeftin jurt za omanju kucu.Jebiga kako vidim ti ces da bezis u maticnu otadzbinu a nas ces da ostavis na cedilu!
Zar ovaj kriminalac jos zivi u BiH?
zasto si onda ti svaki dan ovdje? :))))
Pusti ih Mile neka sanjaju i neka se kolju međusobno. Ko ih je be. Imamo mi svoju RS ne treba ni gledati šta bagra komentariše i radi.
A sta je ovaj traktorista postao zasitnik dejtona jadna nam majka gotovi smo.....
Ajde ne bacaj bombe ovakve - svi znamo da ti savrseno dobro odgovara.