Komentari (33)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ma ja, a kad je Smrk napao sluzbenike policije, skrsio sluzbeno auto, izvukao osobu iz auta i lomio mu prste, on je saslusan i pusten. SMRADOVI JEDNU
Da se razumijemo, zakon postoji i trebao bi jednako vaziti za sve. To je bila poenta komentara
dodji do jasnog zakljucka da vi niste smrkovci, taj covjek vjerovatno gadne talove da nadleznim dok vi nemate cvaju u djepu svi skupa zajedno sa sljemovima
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Ogromne kazne novčane za huliganstvo.
Borracc šampion sarajevski miševiii
Kud ces dalje kad ono po grbavici sara grafite "koljemo pitare". To ne moze biti normalno
Ma dajte ljudi kakav pritvor, nisu to kriminalci, to su nasa djeca, koja bi sutra da zatreba stali prvi na ratnu liniju. Nemojte to raditi djeca vole malo fajta ako nam je to najveci problem onda neka ode sve u PM.
Djeca od ranije poznata policiji, dileri iz buljakova i buca potoka,
Ovo su dva debila, posebno ovaj 1997 godiste, 27 god, to je momak koji treba da radi, bude odgovoran i vec da ima porodicu a ne da navija za firmu od koje nema nikakve koristi. Plati ulaznicu da gleda i jos zavrsi u zatvoru. Fudbalski fantici su stetni za sebe i za klubove. Idioti.
Sta ce raditi, kako ce imati prodicu, od cega je izdrzaavat, kako ostvariti ista u ovoj drzavi ? Od cega ce kupiti, auto, stan od cega ce dijete izdravat ?Nisu mladi krivi, kriva je nesposobna drzava sto nista nije obezbjedila nasoj djeci.
Ne opravdavam, ali vece glave hodaju po gradu, a vi zatvarate djecu koja bi mogla da ponove krivicno djelo Hordama je ubijen drug i opet nema pravde kao sto je nema ni u ovom slucaju.. Nista se nije desilo, niko nije povrijedjen
Grupe navijaca predstavljaju priketnju gdje god se pojave jer imaju ponasanje krda, horde, copora. Svako malo u svijetu grupe navijaca prave probleme, neko nekad i strada.
Podrška drugovima! Hz Oml!
Sloboda za navijace
Samo pp Hordama, nesto ne znam da su ikada drugoj ekipi iz grada predlozeni pritvori, a duplo vise stete i belaja napravili.
to se radi kao u Titovom vremenu,10 dana prije utakmice pohapsiti sve vođe,sve problematične osobe,a murija zna ko su.Zatvorit ih na 10 dana posije derbija...a dok se odmaraju u ćelijinredovno ih masirati nježno po bubrezima. Nakon 2-4 utakmice oni bi svi bili kao bombone.
U kojem Titinom vremenu se tako radilo, svaka utakmica je bila opste opsadno stanje u svakom gradu od Splita, Beograda, Zagreba, Sarajeva, puno vise nereda nego u ovoj nasoj ligi. Da pretpostavim ni ti ne smijes dovesti dijete od huligana na stadion?
OMLADINA ALCZ oca mi,young muslims reincarnated
Zreba pod hitno zabraniti te tzv. navijačke grupe a njihove lidere pohapsiti i procesuirati.
Mogu mislit kako je tvoj zivot dosadan depresivan i patetican
Treba tebe zabranit
PRIKAŽI ODGOVORE (2)