Komentari (11)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Dobro znamo ko je postao multimilioner posčlije rata a sa stapaom dosao u glavni grad, i ko je vec tada govorio 4 strana jezik. Zato SBiH samo naprijed protiv Fahre i ostale bagre!
Huso pobjeduje...
Joj jeste se zaholcalo ! Ali se već vidi da SBIH napreduje ! Pogledajte šta ljudi rade i učite, oni znaju i šta je država i šta je općina !Ilidžu su već dobili, zato se ovi Memićevci ovako batrgaju!
Stvarno su najbolji tekstovi sa skupova SBIH, i pismenii sadržajni.Kandidati ove stranke dobro poznaju situaciju i govore o konkretnim stvarima i nema praznih parola.Bravo SBIH!
Jako mi se svidjaju svi izvjestaji sa skupova SBiH. Neko to zaista odlicno radi. Svaka cast! Mislim da će ovaj Godinjak zaista pobijediti, a SBiH imati bolje rezultate nego na proslim izborima.
Dzaba drzite skupove SDA pobjeduje , načelnik Senaid Memić
Idi dugi sa Vatricem u selo na planinu čuvajte ovce nemojte ovdje glumit filozofe , bando seljačka ... SELO MOJE VEČE OD PARIZA ...... Niste vi ništa osim za čuvanja ovaca
dosadasnji nacelnik novog grada iz sdp damir hadzic za 12 godina napravio je jedno mini igraliste za omladinu u buca potoku , koje morate platiti da bi igrali na njemu. znaci djeca kokuza na ulicu i gledajte kako igraju djeca onih bogatijih. zbog ceg vecina omladine bas u tom naselju se odluci da na kriminalan nacin dodzu do para. tako je nacelnik pokuso da pomogne omladini u buca potoku.napravio him igralistze da him uzima lovu, bravo damire.za pare omladina moze igrati i u skenderiji
ne istrazuje sipa Jerlagica nego nekog drugog ahah a ti sto citas avaz niko ti nije kriv pa si njihov pacijent .... Zauvijek BiH
@klo Tvoj Jerlagić i Hećo su pod istragom. Trenutno SIPA sve istražuje i uskoro će se sve saznati. Nije mogao Jerlagić od plate postati milioner niti od studentske sobice u Nedžarićima napraviti vilu vrijednu par miliona KM na Kovaćima i voziti dva auta vrijedna preko 150 hiljada KM. O Heći i Silajdžiću da ne govorimo. Uskoro će se sve otkriti.
Senahide svi znamo da si pošten si čovjek, zato bježi od kriminalaca Jerlagića i Heće protiv kojih SIPA se vodi istragu radi kriminala. Niko normalan neče glasati lopovsku Stranku za 100% multi milioneri !!!