Komentari (28)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Kakvo ste vi smece od portala. Kakav predizborni idioti ??? Znate li od kada se radi, ah da sami ste napisali, od PROSLE GODINE !
Sve predizborne radove,nabijam na qrac,a i one koji se hvale tim,isto nabijem na qrac. Sta ste cekali 4 godine,mamu vam spalim
Hahaha, ovo je znak da ONI znaju kako se vodi Država i da se samo sa radom može bolje živjeti. Nije ovo ništa! Započni malo do izbora, neka narod vidi da se nešto radi, pa onda stani, jer nema više srestava, nema novca! Tako je bilo uvijek - DOSADILI SU I BOGU I NARODU! DOBRO BI BILO DA SU VRATILI U ŽIVOT PREDUZEĆA KOJA SU UNIŠTILI. DA SU ZAPOSLILI BAR NEKOLIKO HILJADA NEZAPOSLENIH! DA SU LJUDIMA UVEZALI RADNI STAŽ! DA SU SMANJILI RAD NA CRNO! DA SU NAPLATILI MILIONSKE IZNOSE OD POREZA... itd, itd, itd. Ukratko, dobro bi bilo da nisu sebi dozvolili nezadovoljstvo većine i blačenje sebe od strane NEZADOVOLJNOG NARODA! ZADOVOLJAN NAROD HVALI SVOJU VLADU!
Gotovi ste SDA-ovce, SDP-ovce,HDZ-ovce,HDZ1990-ovce,SBB-ovce,NSRZB-ovce došao vam je kraj. Vrijeme je za neke nove snage. Narode pamet u glavu glasajte konačno RAZUMOM, a ne tzv.nacionalnoj ugroženosti. Samo se sjetite 500.000 nezaposlenih posebno mlađe generacije koja nema prespektive i želje za životom u ovoj zemlji.
Konačno da neko riješi više ovaj problem za oko 40.000 stanovnika Sarajeva. Svaka čast Efendiću!
Na cemu svaka cast???? Na tome da se ova cesta radi vec dvije godine? na tome da dnevno iskopaju dvije duzine cijevi i ovaj dio ceste samo polaganje cijevi rade vec skoro mjesec dana. Prijatelj koji zivi bas na tom dijelu gdje se sad radi kaze da je ludilo od prasine i od njihovog rada do 16 sati i onda dovidjenja. Ove cijevi koje polazu tehnicki bi se mogle poloziti za 3-4 dana ali da se radi onako kako bi trebalo da se radi. 400 metara puta mjesec dana?????
Pa sjetio se prije nego je pobijedio na Izborima 2012. Radove je pokrenuo odmah. I radovi će se nastaviti i poslije izbora. Trenutno je u Novom Gradu u provedbi oko 100 projekata. Šta bi sada trebao da ih sve zaustavi, da bi vi ovdje mogli pričati kako SDA ništa ne radi!?
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Ima se, moze se
Pa gore su guzve godinama zbog radova, cuj ti nasih novinara debila....
istina. ova ulica je pravo duga i mijenjalo se sve od cijevi i kablova, to vec mjesecima traje. smeta ovim vlasnicima klixa sto se gradi bosna
....građevinski radovi, poljoprivredni radovi, radovi na cesti......naučni i stručni radovi, i posebna kategorija - Predizborni radovi, zvani izrada.....a neka ih ipak, valjda nije žešći fušeraj...