Komentari (4)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ele nejse, ovaj Samir Arnautovic spadalo, izivljava se, kabadahija, bahatost je sinonim za njega... Ali nije nicija \"hila\" dugo deverala... Ko ga vise drzi gore u rektoratu, kakav sad mandat obnasa, nek kaze neka stranka da ce ga najuriti, i imaju moj glas... Naravno da je ovo najznacajniji simpozij, 3-4 dana cete palamudit, ni sami sebe ne shvatate, a dnevnice tapa-tapa. Sramota.
FILOZOFI SE PITAJU ,BITI ILI NE BITI ,STO RAZUMOM NEMOGU DOKUCITI ONI TO NECE NI PRIHVATITI.GRESKA NA POCETKU ,LJUDI SU OGRANICENI .
Ajde ne prdi
čuj hegel država nam u k... oni filozofiraju marš u srbiju stoko inako ste se an njihovim knjigama učili \"intelektualizmu\"