Komentari (37)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
sve vas kineze treba u japan, papci korejski
nisu kinezi iz japana,nego iz vietnama,idi edukuj se malo prije nego sto počmeš gluposti valjat ovdje
Semsa, ne razumijes sarkazam, haman te dugo nije niko razvalio :)
PRIKAŽI ODGOVORE (7)
U jednom od njegovih kamiona 2009g nasli 44kg heroina i frajer na slobodi? Momku iz Lukavca nasli 3 puta u 2g po paket trave, lik odlezo 3mjeseca, za primjera.
znaci u tom grmu lezi zec
kod ovakvih informacija ne smije biti propusta... Brat mu se ne zove Ismet...ako pišete nešto ovakvo ,pišite istinite informacije! Ispravite grešku i ne spominjite nekoga desetog.
boze zdravlja pa da izadjes i 2014-te, kad si sva tri puta izasao.
Johohohohohohhoj kralj textila :-)
Kralj tekstila mi vise pogrdno nego da je kralj
ali termin "nekrunisani kralj" je najjači. kod nas kad ne znaš šta bi napisao samo kažeš "nekrunisani" i sve je jasno. dobro zvuči. :)
.......taj je sigurno zapalio državnu zastavu sinoć u čitluku........mislim da sam ga vidio sa kineskim upaljačem..............
Znao sam jednog u ratu koji se sam prozvao " KRALJ ŽICA OD KLADNJA DO ŽIVINICA" . Je li i Sadiković sam sebe prozvao ili mu vi tepate..
Dobro je Bosna I Hercegovina stoji svi kradu na Milijarde Rodzo.
.....SAD ĆE PREVENT OTPUŠTATI RADNIKE ...PAO IM KRALJ...
Sadiković...
privode se pijuni...