Komentari (96)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ovo DR mu sigurno znači Doživotna Robija hahahah
@sarajevo-x.com Hahahahahahahahahahahah
Da bi se bilo sigurno da ce ta rezolucija uspjeti neka nasi uspjesni ljudi ili stranke uloze nesto u u kreiranju web stranica sa slikovitom dokumentacijom i videima o svim srpskim zlocinima a sve organizovano i lako pristupno i prevedeno na engleski. Tako srbi ili bi uklonili sramotne table ili bi im citav svijet zabranio ulazak u njihove zemlje. To bih bio pritisak koji ni dodik ne bih mogao zamuljati.
Kakve veze ima parlament Federacije sa ustanovama u Srpskoj
Нема већих хиња од муслинама. Имају школу у СА која носи име усташе. Хвала српском оружју, могу само да прде у мањем дијелу педерације, филџану на 18% БиХ.
@3abucHaCpncKa halo, govorimo o osuđenim RATNIM ZLOČINCIMA!!!!! Šta ti znači ovih 18%? Procenat prosječne plate u FBIH koju primaš?
Djerma90, U PRAVU SI. PRAVI DOKTOR MENGELE. DOZIVOTNA SVE REKLA. NEK SE OBEZBIJEDI SA VAZELINOM, TREBACEMU.
kenjalo1, sve vas kenjale, pokenjam.
Misirizraelac, TO JE VEC NESTO. TO SE KAZE PUNIM USTIMA. PAMET U GLAVU DJIKANE.
milokrad dodik misli da je zločinac smradovan karadžić ustvari heroj, a on je jedan iz tročlanog predsjedništva. Logika i zaključak! Jedino ako se riješite dodika, riješit ćete se i karadžića.
Hajmo vidjeti kome smeta moj komentar. Zločinačkim chetnicima, hercegovačkom ološu okupljenom oko hdz-a i ex komuniste dragana čovića i njegovog velikog prijatelja velikosrbina dodika.
Srbi fašisti,,,,,, čast izuzecima??
Ovaj ohr i europa samo kake kad kinezi žele da grade zivjela kina uskoro najjača sila na svijetu
Donesite rezoluciju o osudi loseg snabdevanja vodom vase kasabe i mesanja urina u vodovod.
Ne bih rekao......savrseno je nesto drugo...
@TangoSaTornjacima----zipa ovo http://www.kafica.net/srbija-ja-kada-sam-vidjela-kako-se-zivi-u-austriji-mi-smo-bijeda-ni-stoka-nam-nije-drug/
PRIKAŽI ODGOVORE (12)
A ulica "Rasima Delica "....treba mijenjati imena svih osudzenih ratnih zlocinaca.. SDA odbila da se mijenjaju imena ulica u Mostaru (ustaskih imena,da bi mogli da pljuju)a sad ko bajagi oni davaju prijedlog
najjadnija nacija