Komentari (203)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
...nek je sretan badnji dan, svim pravoslavnim vjernicima koji slave...
Pridruzujem se cestitkama ali samo onim Pravoslavcima koji nisu ucestvovali u agresiji na medjunarodno priznatu Republiku Bosnu i Hercegovinu i koji nisu ucestvovali u genocidu, klanjima, zlocinima protiv covjecnosti.
i ja im čestitam al preko qurca
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Sretan badnjak i bozic svim pravoslavnim vjernicima i sve najbolje!
jebeno je ovim srbima na zapadu slaviti njihov božić. danas je radni dan, a djeca im moraju u školu. većina ih je išla kući dočekati katolički božić, a za svoj su se morali vratiti na zapad zbog obaveza. nemojte me pogrešno shvatiti, ne pišem ovo kao uvredu, već kao realnost.
da,nisu ni muslimani u bosni koji kad krenu u džamiju za bajram gledaju kad će im ko glavu razbiti kamenom u mjestima gdje su pravoslavci većina
Hahahah nema ti bosnolav
Kad nema džamija da se zapale, može i badnjak: http://www.bosnjaci.net/prilog.php?pid=11899
a jesi ove moje komsije zenićani odani svojoj BiH....pogledaj im zastave genocidaške mamu im jbm...kažw suživot ovo..ono...kardan
http://youtu.be/EH8vEtfP_ww
Zelim im Sve Naj Gore Popisam se u Badnje Vece💩💩💩💩💩💩💩💩Srbe Na Vrbe Dabovda Decekivali Ko u Kravici 93
Zelim sretan praznik Mladenu Vojicicu Tifi i Bogicevicu te jos nekim dobrim ljudima pravoslavcima tj. onima koji pripadaju tom kulturno-religijskom krugu a koji vole i bore se za Bosnu. Ostalim pripadnicima pravoslavlja zelim sve najgore i jbm im mtr u po pcke!
Neželim nikoga da vrijeđam ali samo pomislim ovako trijezno (a ponekad i malo popiveno) da danas dođe trudna žena ginekologu i on ustanovi 3 proturiječne stvari: 1) žena je nevina u zrelim godinama (gdje to danas ima kad se kucaju od prve dlačice), a osim toga me zbrinjava Jozef, šta je on radio cijelog braka jadnik? 2) žena je trudna 3) i na pitanje ginekologa: "ime oca" žena bi odgovorila da nije muž (koji je fizički nije dotako koje je i dokazano) nego u snu je oplodio "neki sveti duh". Ja se pitam gdje bi takva žena danas završila? no, nije bitno, uglavnom zbivala takva jedna priča prije 2014 godina i rodio se jedan mali jevrej koji je dobio ime Isus Hrist i po pričama bio je veoma dobar čovjek koji je tražio pravdu narodu protiv okupatora Rimljana koji su ga za kaznu razapeli na drveni krst. Pradoksalno isti rimljani 300 godina osnivaju novu vjeru u njegovu čast i talo nastoji hriščanstvo - ostalu priču znate. Jedino me sad zbrinjava nešto sasvim drugo, datum rođenja???? 3)
Prema hrišćanskoj tradiciji, Marija je imala 12 godina kada je rodila Isusa. Znači, nije u pitanju zrela žena.
www.spoted.ba Registruj se i upoznaj se !
Sretan božić svim bosanskim pravoslavcima :)
NEMOJTE DA MILE RONHIL VIDI OVE SLIKE IZ SARAJEVA PROPAST ĆE MU PROPAGANDNA PREDIZBORNA KAMPANJA O TEHERANU! Neka je sretno svima onima koji slave i svima onima koji ovu zemlju smatraju svojom zemljom Republikom Bosnom i Hercegovinom! Svim pošenim i običnim normalnim ljudskim srcima želim mir, sreću i zdravlje! Svima onima koji se trude da ukaljaju bilo koju vjeru pa tako i pravoslavnu ovim DOKAZIVANJIMA gurajući 4C zastave u crkve, npr u Tuzli i u Zenici, želim da izgore zajedno s njima na badnje veče od srca im to želim.
Svim srbima pravoslavcima i poturcenim bosnjacima,zelim srecan bozic.Ovo je vrijeme prastanja,tako da u tom duhu trebamo da oprostimo nasoj srpskoj braci koji su zalutali i odrekli se svoje religije,ali ne i da ih osudjujemo zbog toga.Svako ima pravo da bira svoj put.Takodje i bosnjaci da oproste svojim precima,koji su se poturcili.Svi smo mi ljudi i svi grijesimo... Jos jednom.Mir Boziji,hristos se rodi!
To srbi nisu poturčeni? Haj mrš.
Srbi slave paganske slave, daleko je to od hriscanstva.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
SMRT SRBIMA J EBEM IM BOZIC PO SRED PIC KE , PRAVI BOZIC JE BIO .
Bozic je bio 25.12. a ovaj svoj genocidaski kalendar nek objese macku o rep , ne moze se jedan covjek dva put roditi . smrt svim srbima
rodio se kao covjek , jevrej s jevrejskim imenom .. j ebem li vam majku srpsku
sta pricas ti balavac jedan promasio si temu , ja radim u HT eronetu . a tebi je bem pleme srpsko i opet ce klaonica biti i opet ce vas neretva nositi
zapalili jedni druge u grobu zajedno sa dodikom naje bem im se matere . Ante Pavelic