Komentari (27)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
VRATIO SAM SE SA MOMACKOG KENJANJA U BEGOVOJ DZAMIJI! POTURICKOJ TERORISTICKOJ IZMETSLAMSKOJ STOCI PORUCUJEM DA SAM IM OSTAVIO MOJU TORTU PA NEK JE POJEDU U SLAST HALAhovog POSRANIKA MajmUnHAMEDA PEJGOVNERA KOJI JE YEBAVO DEVETOGODISNJU AISU!
glupani - cijeli svijet danas slavi uskrs , ne samo pravoslavci . ali sta drugo ocekivati od vas islamskih sizika?
AKADEMIK 04.04.2010. u 01:31 Dobar si ti komad budale , kreten od glave do pete .
VELIKA SUBOTA JOS VECE MOMACKO SRANJE
NAKON SRANJA PO MUHAMEDOVOM TABUTU SAM DOBIO PROLJEV PA IDEM DA SE ISKENJAM U BEGOVU DZAMIJU A ONDA CU DA OBRISEM PAKSU KURANOM! SJEME VAM YEBEM RETARDIRANO TERORISTICKO BALIYSKO!
Popišam vam se na slavski kolač XD
MI SMO VELIKU SUBOTU OBLJEZILI VELIKIM MOMACKIM SRANJEM
Dragi Katolici i Protestanti Sretan Vam Uskrs! @Akademik, vi onu pravu stvar vidjeli niste osim u novinama ili ti na internetu sada. uhhhhh zaboravih..da ste manijaci i da silujete sve nesrpsko. retardirani idioti...
IZMETSLAMSKA TERORISTICKA POTURICKA KRMAD POZNATIJA KAO BOLESNJACI MUSLIMAJMUNI NE MOZE DA SE UZDRZI OD SVOG GROKTANJA CAK I U VRIJEME VASKRSA!!! POPISAM IM SE NA MEZARJA NA KOVACIMA I ISKENJAM IM SE NA TABUT HALAhovog POSRANIKA I EPILEPTICNOG PEDOFILSKOG KOPILETA MajmUnHAMEDA PEJGOVNERA KOJI JE HANDRIO DEVETOGODISNJU AISU! SJEME VAM YEBEM RETARDIRANO TERORISTICKO BALIYSKO!
Nema Pipe/USTAV-1992/BIH-e da nam cestita Uskrs/Vaskrs ?! Smrc :((((
@ svašta a koga boli kur.ac za vaše praznike
ljudi ..stanite dzeko is srbin miske su najboljki prijatelji u njeamckoj.. ako oni mogu mozemo i mi ..
sve najbolje od edina dzeke
Samo po.tu.rički idioti ne znaju da Uskrs i Vaskras ove godine padaju na isti dan. Antifašisti i multikulturalci, navodni, koji time pokazuju koliko oni znaju o komšijama koje toliko \"vole\"... Kreteni, ništa drugo!
poserem vam se na praznik majku vam zločinačku