Komentari (8)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ne znam o kakvim je \"zajednickim institucijama\" rijec. Dzombicu, procitaj Ustav BIH, pa cemo ostalo ! Dokle god postoji bilo kakvo osporavanje drzave BiH, ne znam kako i sta dalje !!!
Džombiću,majm.une ćelavi,tzv zajedničke institucije ne postoje ,postoje samo institucije Bosne i Hercegovine,ovim pominjanje zajedničke gen.oci.dasi samo žele da\"razvodne,razblaže\"značaj tih institucija koje su iz dana u dan sve organizovanije i jače,kao recimo SIPA i SUD BIH.
džombiću džombiću pravi si magarac treba ukinuti entitete i sve pare prebaciti državi džombiću
na nivou zajednickih organa BiH treba ostaviti samo Ministarstvo Inostranih poslova...ostale ZAJEDNICKE organe sve treba ukinuti....samo djaba jedu pare ionako nista ne doprinose..sta ce nam troclano predsednistvo, samo se svadjeju..FSBiH fudbalski savez 25% gradjana navija za repku..Armija BiH sta ona predstavlja- da ratuje za Nato-a grbav narod da placa.A da treba da nas odbrani u slucaju rata,sve zavisi ko je neprijatelj pola bi preslo na drugu stranu..ma ima toga do zore...sve ono sto nije u funkciji ukinuti i zdravo,bolje i to nego da se zanosimo da funkcionisemo a u stvari lazemo...a trosimo tudje pare.Kad se dobro zaduzimo bjezacemo iz ove vukoye&ine ko pacovi sa potonulog broda.
Ustedite tako sto cete ih potpuno zatvoriti. Ionako ih niko ni ne priznaje jer su nametnute.
Koje licemjerje Dodikovih političara u BiH... A zašto se ne bi smanjili entitetske intitucije i budžeti, koji ionako gutaju previše para? Svako normalan u svijetu kaže da treba učiniti funkcionalnim zajedničke insitucije u BiH, samo oni kontra...
Najbolja usteda je da se pogase.
LAŽEŠ GOSPODINE DŽOMBIĆU !!!! Radim u državnoj instituciji, plata nam je smanjena dok je dođao MMF na prvi razgovor, topli obrok je smanjen, naknada za prevoz smanjena, i ono sto dobijem poklonio bih GLADNIMA, MISLIM NA VRANKIĆA I ŠPIRIĆA, a sebi u entitetimas ste povećali plate, pogotovo tu mislim na Vladu Federacije i njene službe i ministarstva. Mislim da bi Vama kao i Vašem Šefu najbolje odgovaralo da se ukine koja državna institucija, po mogućnosti Sud, Tužilaštvo, SIPA, GP BiH a i UIP BiH, pa da Vi možete uzimati koliko hoćete i ne plaćati niti polagati račune ikome. Zaboravio sam na Urede za reviziju da se ukinu državni i entitetski naravno.