Komentari (9)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
http://bet365.blogger.ba/ 100 eura besplatno !
Sve srbe u FBiH,posebon u Sarajevu, treba natjerat da nose bijele trake.......................................da znamo ko je kuroslavno pašče
Protiv fasizma nema primirja dan noc se moras borit sa tom pocasti,sta su radili kupljeni bosnjaci svojim komsijama to ni na papir nemozes stavit sve se pitas dali je ovo moguce a kad pogledas nisi sve ni stavio ima jos i gorih stvari i neljudskosti sta su fasisti radili komsiji samo sto se moli bogu na drugi nacin.I ponove mi misli odlutaju na 41-42 mada tad nisam bio rodjen ali sto sam cuo od ljudi il negdi proocitao i zakljucim da su hitlerovi fasisti bili humanitarni radnici na prostoru bivse Jugoslavije,nigdi neprocita da su svabe pravili zivi stit od civila zarobljeniha to su fasisti karadzicevi radili nigdi svabe nisu imale logor zena za silovanje a naumadne mi logor Sonja i vidim ovi su gori bili nigdi neprocita da su nacisti ubijali snajperima djecu u narucjima majki a u Sarajevu se to desavalo,nigdi neprocita da su nacisti 41 do 45 rusili pravoslavne crkve i dzamije u Bosni a ovi karadzicevi fasisti porusise sve do kojih su dosli cak i referisu fasisti kocevandi kako i ruse.
Misliš Karadžićeve komunjare? Kakvi crni fašisti čovječe, de malo upalite glavuše
aaa jebote pa i u americi hoce neki dan ovi nasi dijasporci...nije im dosta "dana" za slavlje vise...polako komsije danas je dan djamija u dijaspori i nasoj BiH !!!
procitala sam knjigu od covjeka, koji je bio u "keratermu". zove se muhidin saric. citirala bih par recenica, koje su mene jako pogodile: "volio bih da to nisam gledao, ali oci nisu dale." radi se o hrani, koju jedan zatvorenik donosi u logor: "sta ce ti to,- pitao sam ga.- ne mislis valjda ovdje zimovati? -ti uvijek vices, sta ce ti, a sve volis pojesti! Neka se nadje." "Nikada mu nije bilo jasno zasto je tu. stalno me je ubjedjivao da je potpuno nevin, da je greskom doveden u logor, i da ce ga cim bude ispitan, pustiti kucu. razradio je citavu teoriju, kako se moze pobijediti glad.! "Naredjeno mi je!"-rekao je. Ono sto je bilo, zaboravi! Sada su neka druga vremena!" "Bojao sam se bombi. Ponekad su ih nasumice bacali. Tako su lovilli ribu." Citati su izvadjeni iz razlicitih dijelova knjige, iz potpuno razlicitih konteksta. osoba koja ih ovdje navodi, radi to isljucivo, jer su je pogodili.
Ja sam preveo masu svjedočenja iz Keraterma, Omarske, Manjače i Trnopolja, pismeno i uživo, kad god krenem o tim nevjerovatnim strahotama pričati moji sugrađani antifaśisti kažu da sam naciJonalista i da sam protiv druga tita i bratstva i jedinstva
Nosićemo naravno, samo će Plenumaši nositi žute, iz nekog čudnog razloga