Komentari (8)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
e, ćuj mu saopštenja, ma meni ovo nikako nije jasno,ko njima upravlj pitaj boga
sto se bosnjaka tice, slobodno neka sipa raspali po sda i tihicu kao i po dodiku i onoj njegovog fasisticko-lopovskoj stranci ako su pravili kriminal kao dodik. ono nemam nista protiv, cak naprotiv cijeli kolegij sda bi trebalo strpati u zatvor sa dodikom zajedno, pa neka se dogovaraju u zatvoru. ajmo vrijeme je za hapsiti kriminalca dodika.
Tako je Rambo ! Juce sam se pravo iznenadio kad vidjeh da su za Spiricevu odluku, gdje sve svaljuju na one sto su podigli optuznicu protiv Dodika, JEDNOGLASNO glasali. Sto znaci i SDA i SBIH!??????!!!! Mada je sve izvedeno pozakonu, a nije se navodno postovao nekakav interni dogovor (vjerovatno usmeni), ali nema veze sto je sve po zakonu za SDA i SBIH, bitan je interni dogovor. A i ova izjava je upravo kako Rambo veli.
jooo sto ne mogu ove SDA to je cudo jedno
@Husko... Konacno jedna pametna iz Sarajva...svaka ti se pozlatila. Ovi sarjevski hostapleri misle da mogu do vijeka. AKo nece SIPA uradice to narod na kraju kada mu dodje do guse. Namjerno su nam podmetnuli Dodika da skrenu paznju sa ogromne pljacke ove zemlje koja se mijeri milijardama dolara... Ni ja ne vjerujem da SIPA ima \"m..a\" da dirne u bosnjacku kriminalnu bratiju na vlasti... bivsi Sarajlija sa boravkom u HB
Ovim SDA lukavo spsava Dodika jer predmet dovodi u Skupstinu, gdje Srbi mogu sve blokirati, umjesto da samo tuzilastvo odlucuje po zakonu. SDA i SBiH su mogli jucer blokirati odluku Spiriceve Vlade koja svaljuje krivicu na one koji su prijavili Dodika. Tako ti je kada imamo izdajnike na celu.
Jeste, SIPA pod hitno svu bagru u zatvor...... uuuuu , valja prvo zatvor napraviti....
Jel ovo znaci da cemo konacno da otvorimo i nasu Bosnjacku \"Pandorinu kutiju\"... kuda je nestalo najmanje 8 milijardi dolara tijekom i poslije rata. Jako bi bilo lijepo i posteno od ovih nasih nazovi vodja da poloze racune i da odgovaraju za svoja nedjela. Tu je uzrok naseg bijednog stanja i neizvjesne buducnosti. Hajde SIPA stisni pa uradi ako smijes?