Komentari (12)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Placati cete vi Dodi i zrak koji disete, samo polako. Kriza je, sumska je odavno prodala koke koje legu zlatna jaja i spiskala lovu koju je za njih dobila, budzet se sad mora puniti na druge zivopisne nacine: porez na kuce i stanove, kazne vozacima koji lijepe folije na stakla, itd... uz istovremeno zamazivanje ociju mutavim glasacima djecjim pricama o srpstvu, o referendumu, itd.... ono cisto da se budale ne dosjete :)
ma Dodik ce to vama srediti, on ce vam svima licno to podici i pojasniti ako treba...nista se vi ne sikirajte!!!!!!!!!!
.sad trebaju gradjani da placaju porez na nekretnine..cista pljacka...80% stanovnika u \"republici\" su bez posla ili su penzioneri sa najnizim penzijama,imaju nesto zemljice i kucice i sad moraju placati porez..samo kazem jedno J.e.b.ite se svi zajedno za to ste se borili..samo mi je zao mojih roditelja povratnika koji nemaju veze s tim...nadam se da ce ljudi masovno odbiti da ucestvuju u ovom HARACU !
a Bosnjaci su kao imali neke zemlje? pa ce biti osteceni,...po katastrima iz 92. godine 70% zemlje je vlasnistvo Srba tj kod 33% stanovnista tadasnje BiH pa bolan kao cigani ste zivjeli po 3 kuce na 20 kvadrata zemlje, kuce zid uz zid imali ste isto sto imate i sad...zamjenili i prodali sve u RS sad toliko imate i u FBiH...mozda malo i vise jer smo bili galantni...samo idite
M.a.m.u im ..c.e.t.n.i.c.k.u- y.e.b.e.m- zlotvori okupirali ,a najkrace nek j.e.b.u-- pokojnika na kovacima.......... sto priznade u nasa ime genocidnu tvorevinu..!
Izgleda da se srpski narod još nije oslobodio dahija koje ima u vlastitim redovima.
dodi zafalilo para pa je morao posegnuti cak i u prazne dzepove svojih glasaca. A vi glasaci, samo nastavite glasati za istog ...
DRAGI BABO,VRATI NAM SE U BiH VRATI,CEKAMO TE ZELJNO BRACA :OSALI,MUSLIMANI,SRBI I HRVATI . . POZĐRAV HRNJICA
Pa Bošnjacima koji su napustili svoju zemlju i treba spucati porez, nije samo fazon prijaviti se za izbore.
srpski porez za srpsku i srbe, za kralja i otadzbinu i sina dat je malo ;)
Ko god misli da ovo Dodik radi zlo Srbima, grdno se vara. Ovo je porez Bosnjacima koji su napustili svoju zemlju.
Imas 100 duluma a seljak si i ne bi ni za zivu glavu prodao zemlju, plati porez brale! A takvih je u Sumskoj najvise. To znaci da sami sebi o glavi rade.