Komentari (20)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
rs velikim slovima, BiH malim, jel? Slučajno, naravno...
jadna moja Hercegovina...gori od Konjica do Trebinja sve živo...ode najljepša šuma, a nitko ništa...ej ludila bože dragi...;(( pozdrav svim ljudima dobre volje, vidi li itko da smo sad isti kad je katastrofa, i da se drže Jablaničani!
bez panike vatra se sa teritorije R.epublike S.rpske neće proširiti na teritoriju BIH .
@Ne priznajem...,bila je to sve i jugoslavija ali vise nije....
Cuj gori u RS? Zaro to nije Bosna i Hercegovina. Kad oni mogu da ne priznaju BIH, mogu i ja da ne priznajem RS. I gade mi se mediji koji pisu RS umjesto BIH. I Banja Luka, i Bijeljina i Prijedor i Trebinje, sve je to BOSNA I HERCEGOVINA
Narode prevareni osiromaseni rastjerani obezglavljeni ovo je zrelo za prevrat,revoluciju i hapsenje svih bivsih i SADASNJIH \"politicara\" .. ps Sta da se nedaj Boze desi jak zemljotrtes pa da cetvrti gradova budu u plamenu :::sta bi tek tad bilo.Probudite se suznji vidite da vam nokti gore zar ne osjetite vodu na vratu!!!!!!! PS PRIJAVITE SE PRVOJ VATROGASNOJ JEDINICI I POKUSAJTE POMOCI U GASENJU POZARA!!!!!!!!!!!!!!
srpski helikopteri koji su dati na raspolaganje OS BiH gase srpske sume....sta je tu cudno...bog je prvo sebi stvorio bradu pa onda i ostalim..... PS.vasi bosnjacki helikopteri su i dalje u turskoj....sto ih ne trazite nazad....
Nama nije vruce niti nas gusi dim ja Zlaja setam dupe po Americi moj haver Fahro gradi politicku karijeru,Tihic daje intervjue i trazi nacina da zadrzi fotelju,Dodik gostuje u show emisijama pricajuci io svom sexualnom zivotu.Mi smo zauzeti ljudi valja sam odluciti kakve limuzine da kupimo za vozni park a vi digli galamu oko malo sumice po Bosni.Kofe iliti kante u ruke dragi gradjani kad ste mogli zimi lopatati mozete i pozare gasiti.
srpske sume hihihihihihih
go.re su.me, dok ne iz.go..re , vla.si ge.n.oc.id.asi svi! kad izg.ore, g.or.jet ce u dze.hnnem.u, jer gla.sovi ub.ije.nih beb.a, odj.ekuju u sum.ama tam.nim, gla.sovi ma.jkih , jec..aji sinova u.bij.enih oce.va odj.ekuju, kroz pr.okle..te kuce, za sva vremena!!!......cujetel ih, cujetel ih????
manji entitet ce se zvati onako kako stanovnici istog odluce...jos vam to nije jasno???
Čuj u Republici Srpskoj! Kako to Klitoris.ba sa zadovoljstvom napise.A ček ček ko ono vas finansira?SDA jel da?E pa nije cudo. A sta mislite recimo da napisete \"u manjem BH entitetu pozari i danas\" umjesto u RS? Jest al nije to to,Bakir zeli strogo da se zna sta mu je babo ostavio kao princu a sta je vlasko.
Jel to helikopter otišao vlahendama? ovo je evidentno namjerno uradjeno ljudima u hercegovini j.e.b.e.m li vam s.i.s.e i salo koje ste u vojsci zaposlili
Braco draga, zar niej doso vakat da se genocidna tvorevina prestane nazivati RS..pa sami joj na taj nacin dajemo\"respekt\",a to genocidna tvorevina NE SMIJE nikadda dobiti!Koristimo izraz MANJI BH ENTITET.Svaki put kada neki ceto ili kaabaadahija Dodo procita MANJI BH ENTITET,izrast ce mu po jedna sijeda , saami ce sebe jesti-iznutra!Vratimo im samo ISTOM MJEROM jer oni svaki Boziji dan vijedjaju ne samo nas zive zrtve vec i nase sehide!Kulturno bi bilo nazivati ih-MANJI BH ENTITET!Uvijek i stalno!Ne pominjite genocidnu tvorevinu i ne dajite joj na taj nacin legimitet!
Nabavit ce im Dodik 2 helikoptera, ali sledece godine... he, he... isto kao sto im je napravio aerodrom u Trebinju... he, he... Pasi stoko predizbornu travu ... he,he
umjesto da gase po konjicu i jablanici da spase selo koje samo što nije izgorilo gase po brdima svaka čast za organizaciju!
@Ja Druze, kakve sume srpske. Ovo je Bsna i Hercegovina, a ne Srbija. U Srbiji su sume srpske, a ne ovdje... Ne bu da li...