Komentari (64)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Šehid….kakva Blastfemija…čovjek izgubio život u namjeri da se domogne Zapada..ovo samo Islamska Zajednica može “ukabuliti”
covjek koji s vjerom u Boga krene da zaradi za zivot i pogine je šehid
ElFatiha
Bolje da su nahranili nekog gladnog bosanskog insana, ili pomogli nekom bosanskom djetetu koje nije u mogucnosti da se spremi za skolu
Postoje zvanicni granicni prelazi, evo konkretno moja situacija, jos malo sam student, i posto u ovoj "srecnoj" zemlji za mene nema posla, moram da idem po inostranstvu da radim sezone i ovo je vec treca viza u malo vise od godinu dana, jesam li ja lud sto idem tako, ili da se naprosto zaletim i odem? Kakve poruke vi saljete uopste? Ko ga je tjerao da ulazi u Savu?
Zamisli jbt prvi komsija ti nema za hljeba a ti placas ukop keru iz afganistana koji je tu dosao ilegalno da pljacka i siluje pripadnike bijele rase
Merhametlije,budale,ovakvi,onakvi......Ljudi prije svega!!!!! Nije bitna vjera u ovome, niti nacin kako je uradjeno, nego DA je uradjeno. Da je vise ovakvih djela gdje se cini dobro bez neceg zauzvrat bilo bi nam puno bolje...... A vi sto pisete gluposti, Nedjelja je danas, zapalite shishu i odigrajte kakav tiket. Mozda nesto i dobijete pa da vam roditelji ne daju za kafu ;) Bolestan smo narod postali -.-
Kozarčani moji , moj ponos
Pogledaj kartu svjeta. Đe Afganistsn, đe je EU. Kudan je kreno ovaj mrtvi kreten, prošao je kroz 10 država bez rata. Ali jok, neće to kamp u africi, neće u tursku, neće u aziju, svi bi EU socijale i možda nekad neku silovati jer u životu mindže vidili nisu.
"u pokušaju pronalaska boljeg života." A kad se domognu boljeg života onda ti se useru na gostoprimstvo...
Kada pogledaš komentare shvatiš koliko je ovaj svijet naopak.
ja ne znam koje generacije pisu ovakve gnusne komentare prema imigrantima. iako doduse nije nas sve ista muka natjerala, al ne treba biti tako gnusan prema ljudima iz tuđine.
I mi idemo u EU radi ekonomske situacije. I nasi prave svakojaka s..nja tamo. Jel sad trebaju da ih rastjeraju. Nije do njih pa rade tako svasta vec sto je nama drzava i policija za k…, a vjerovatno ste ti i ovi sto lajkaju za to glasali.
Niko ga nije gurno i niko ga nije tjero da drmusa most.
dobra gesta! Ali stvarno u kakvo drustvu mi zivimo jeste da se neka turska velica do neba! Svaki drugi do treci migrant je turcin ! Ne samo to vidio sam na stranim medijama da do 50 hiljada roma iz rumunija hoce za njemacku koju vec sad lazno muzu za socijalu!
Nisu to Turci vec migranati koji idu preko Turske
Tako su i '92 Kozarčani i Prijedorčani bježali od srpskog noža, istom rutom prema Hrvatskoj. Mnoge su nažalost uhvatili i ubili srpski dželati.
Kozarac srce Krajine ❤️
Ovi što u komentarima mrze migranta - ne mrze ga što je migrant, nego što je mu vjera nije po njihovoj mjeri...
Objasni mi onda zasto mrzim migrante sa bliskog istoka i sjeverne Afrike, a ne mrzim Bosnjake, Tatare i ostale autohtone muslimane u Evropi?