Komentari (21)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Počela predizborna priča tj. kampanja, sve dok traju pare od kredita.
Pa eto neka i budu vece za 5% To je na svakih 100km penzije +5km ....bas ce to narodu pomoci pored cijena koje skacu preko noci za 10,20 pa i 50% !!
Do-DICK i ostali nacionalisti u RS nam sve pokradose. Ljudi, kako mozete da glasate za njih?
Uvijek su se predizborni poeni hvatali na penzionerima, nista cudno.
Eee drzavo... radis cijeli zivot u rudniku, izidjes konacno na povrsinu zemlje, penzija, kontas odmor - nece moci, buraz. Nemas dovoljno para za kruha, ali zato imas RS. Prezivi u bijedi zadjih par godina, jer rak pluca zbog decenija provedenih u rudniku se pojavio. Neces dobiti kemoterapiju, jer ti bolnica nije dovoljno bogata da bi ti to prijustila. I dok sjedis u parku i jadas se pored tebe prodje Mercedes, onaj S-klase, sa mladim licem, Srpskim sinom i sinom ti zastitnika Republike.
ovi su penzjoneri bezo brazni nikada im nije dosta
grčevita, GRČEVITA borba za glasove i strah od odlaska
U sustini, sve ostaje isto, samo sto ce postar od sada dostavljati penzije stojeci a ne kao prije sjedeci za stolom. To je stvarno bilo nisko. Sad ce se moci vidjeti kako stoji i bit ce vislji za 3.5 centimetra. Pa dobro je to, sta?
ja mislijo cvijanovic povecala grudi a ono pennzije ce biti povecane u dva koraka u sledecih deset godina sigurno koi idiotizam
i opet minimalna ne može na 170KM!
dodikov marketing za nove izbore,al ce ga cavic sjebat ovaj put.
E moj poglavico.cetri godine mazes oci i mislis da ce ti par maraka crkavice bit od koristi...