Komentari (39)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
oki doki
Sva sreća da sam vegan.
Nemoj te lagati ljudi od gripe vec umuru u KC-u
Лијепи сарансак. :)
Nimalo nisu ofirni sa ovim clankom, lafo svinjska gripa odjednom ha ha haaaà!!!!! Ovo sto vlada je obicna gripa i cim osoba ima temp logicno da je neki upalni proces u pitanju najcesce grlo, pa njima dobrodoslo da potruju nevin narod vakcinama otrovnim! Kobajagi zahvata osobe koje nisu vakcinisane ma the fuuuuck vise sa vama i vasim vakcinama (tvarima koje su zasluzne za drasticni porast oboljelih u zadnjih par godina) mamicu vam vasu odvratnu!!!!!!!!!! Da Bog da svi pocrkali koji su uvezani sa tom Farmaceutskom mafijom i testiraju svoja sranja na nama nevinima!!!!!!
mart mjesec , vrijeme završni računa , postoji mogućnost da su farmaceuti slabo poslovali pa da nadoknade.
gripa je dokaz da je Sarajevo "multitničko" ili ima i nas bošnja slatkohranih.
Nije vala odavno nikakva "bolest" harala svijetom, mora da je farmaceutska industrija malo manje primila para u zadnje vrijeme.
Kad neko umre, onda ce biti alarmantno
*tako kod nas ide