Komentari (13)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
ovaj na slicii glumii
ne glumi ba, sad biljana jandric javila da je gospodin ilustracija slomio nogu.
hahahahahahaha slika je za 10
Prodajem daske za salovanje noge i podlaktice, gips se naplacuje po kvadratu . Posjedujemo i inox sipke za fiksatore Sve u vinklo i sa vaser vagom ko pozove u naredna dva sata dobija turbo cesac za imobilisane dijelove tijela.
Birajte izmedu loma noge ili ugriza cuke.,moze i obadvoje
bgm treba se cuvat !
ja sam neki dan trehno glavom od ulivnu rasvjetu
kad napisem text obavezno lajkam isti eto sada znate
ja igro x2 na lomove
molim vas poslusate sjetite se starih vremena http://www.youtube.com/watch?v=RIoonVCWSm4
PRODAJA NA VELIKO I MALO !!! TOALET PAPIR SA LIKOM SVETOG SAVE I SA TOALET PAPIR SA SLIKOM ZASTAVE SRBIJE... ZAINTERESIRANI NEKA SE JAVE...IMA I POPUST AKO NARUCITE ODMAH... HVALA !
pogledajte kako izgelda ponosni serbin ! www.srbi-smrde.blogspot.com
Evo kad pogledas vise ljudi povrijedi nogu, ruku od poledice, nego od ugriza pasa. Ovdje čak imamo i lomove. Inadijanci, postoji li kakva radikalna metoda za rjesenje ovoga problema???