Komentari (286)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Na kraju krajeva, svi mu popušiše kuvac. Yebi ga, ispadoše svi ostali nedosljedni svojoj priči, samo on gusla i dalje po svojoj.
@RAMMSTEIN pa i vi ste nedosljedni. Alija Nije dao da Seselja uhapsi policija RBIH 1991 godine, a sada mu (kad je rat prosao) kao branite da udje u svoju zemlju.
@liberalism Ne znam ko smo to "mi". Nekad davno bi neko "mi". Ovi novi maleni "mi" se lagano gube u magli globalizacije i modernog kolonojalizma divova kapitala. Lično mu ne branim, niti me se tiče kud kroči. Interesantna je samo njegova dosljednost svojim načelima i istovremeni kurvaluk ostalih političkih faktora koji se navodno suočavaju sa njim.
PRIKAŽI ODGOVORE (6)
Neka dodje u Sarajevo.. Samo da mu ne bude dodjeljenja pratnja kao za Klintona.
Tveba ga pustit da dođe u Savajevo, pa da bude izkavan!
Eh vidiš sad nam treba zakon o zabrani govora mržnje po hitnom postupku koji nacionalne stranke obaraju već 20 i kusur godina. Tako se štiti od ovakvih pojava poput Šešelja.
PRIKAŽI ODGOVORE (4)
BALERINA.
Pa oduzmite mu drzavljanstvo, sta cekate, imate milion razloga.
Mnogi iz BiH a posebno politicari se kobajagi zgrazavaju nad odlukom suda u Hagu a on i dalje ima drzavljanstvo BiH. Kao minimum mogli su bar pokrenuti postupak oduzimanja drzavljanstva takvima kao Seselj a mozda i svim osudjenim za ratne zlocine. Ovako sve izgleda bijedno i jadno. Cisto ruganje narodu.
Kako možeš biti državljanin države koju negiraš i čije granice ne priznaješ? A druga stvar, zar je stvarno toliko nemoguće sastaviti optužnicu protiv jednog od najvećih podstrekača zločina u bivšoj SFRJ i uhapsiti govna čim pređe granicu. Pa onda neka se brani pred sudom u BiH kao i Naser Orić.
Molim vas pogledajte samo glave na ovoj naslovnoj strani portala. Jedan potez prsta i vidis sve neke glavurde, "od zla oca i jos gore matere"...
čuj da dođe u Zagreb i Sarajevo..jel to neki vic...hahahaha
U Zagreb nece 100% jer bi ga Hrvati uhapsili cim bi krocio na njihovu teritoriju, nisu svi levati ko mi.
Bratac moj, on će tu doći. Pazi šta ti kažem. To je tako, politika je kurva! A ovo je Balkan... tu je sve moguće.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
ako je istina sto kazu, 'koliki nos, toliki ponos', onda ova klocina ima pajser ko dambv nos!
Danas mu Oduzmite drzavljanstvo!
dodji seselju da ti mi presudimo
šešelj je plod incesta
Ljudi manite se ubleha... Nema vise aranzmana od mmf-a, Zeljka neki dan priznaje kako kasne isplate iz budzeta... Finansijski slom je na pragu a oni nam bacaju kosku...opet... Boli Baketa Dodu i Covica racku za narod, oni su se nahapali i sa tim parama mogu zivjeti bilo gdje na kugli zemaljskoj a ti glupi narode, bavi se truhl Seseljem.
pa hajde dodji u Sarajevo ako si ciste duse i slobodan po svim tackama Haga hahaha cetnici su heroji samo nad nemocnima zenama i starcima jednom nogom u grobu, zatupljeni srpski radikalisti cast izuzetcima ima dobrih srba al pun mi je k balavaca nacionalista i likova koji uzdizu ovakve smradove koji rasturise citav balkan
ne razumijem potrebu da dolazi u sarajevo koje je htio unistiti?
Evo pravih zločinaca, samo Vojvoda ni pod prijetnjom smrtne kazne nije htio odati drugare i saučesnike. :) https://zokstersomething.files.wordpress.com/2015/12/spac5a1avanje-vojnika-ronhila-djevojac48dko-prezime-dodik.jpg?w=632&h=441
Bez obzira na njegovo pravo, drzava ima xy nacina da sprijeci njegov ulazak, samim tim sto bi unjeo ogromnu kolicinu nemira medu ljudima i poticao medunacionalnu mrznju
Mi unosimo nemir ??? Zar Mi ?? Pogledaj malo bolje. https://rave2.files.wordpress.com/2016/03/nosac48d-gajbica.jpg