Komentari (9)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ma naravno nesumnjam u to,gradobacelnik kazu da je korektan i da ce sigurno pratiti ovoda se ispostuje..
Ovo bi trebalo kao da bude njihova odbrana da se neko sazalijeva na njih, puu !Advokati se pozivaju na bolest, starost i kao porodicni, dok su silovali ubijali i pljackali nisu bili bolesni, njihova porodica, zena djeca ne znaju da su im muzevi i ocevi uradili strasna zlodjela, po pricama sa linije oni su samo hrabri srpski heroji i borci, ustvari su hijene podvijenog repa koji znaju kad se pogledaju u ogledalo sta su uradili, zelim im dugu i tesku bolest i da umru u zatvoru a ne uz porodicu
Imaju dovoljno vremena da nađu smještaj preko Drine, prodaju imovinu, eventualno zamijene za onu u Srbiji, izvade pasoš srbije ako nemaju, još od Dode kakav podsticaj i eto ti te pravne države.
Dževade , ti i tebi slični ste najveći rušitelji BiH !!!
Dževade , yebo ti sratko materešinu !!!
brane se sa slobode do okončanja postupka a ujedno pripremaju za bježanje u komšiluk
Ubijes 25 civila pa se branis sa slobode...to ima samo u nasem sistemu