Komentari (6)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Šta? Ma daj. Harmija je čista ko Miljacka.
I opet ratni koji su bosnjaci pocinili, silovanje jedne kurave? Karala se sama, i kasnije, silovao me, kao i danasnje klinke... Jebem ti sud i sve sto rade u njemu... A cetnici koji su klali hodaju po gradovima, i porodice zrtava ih svakodnevno srecu u prolazu...
U A RBiH toga nije bilo, možda je bilo malo štela ono, da nečiji sin ne ide na bojišnicu, ili da se pomogne kod istovara humanitarne za narod uz malu naplatu u naturi, ali drugih nepravilnosti nije bilo niti su zabilježene, a ko bi sve to i popiso. Istina da je bilo nekih čarki tu i tamo, ali pluralizam i borba za vlast su prisutni svugdje u svijetu gdje su vojne hunte na vlasti kako je to bilo u BiH tih godina rata. Vojnici su streljani ako bi šljivu ubrali s drveta u prolazu., a kamo li da su u nevjerničku žensku čeljad očima svrtali. Svi oni koji tvrde da je ovaj rat bio vođen protiv civila svih vjera i nacija je u pravu i šta sad, sad treba nekoga suditi radi toga. Pa etničko čišćenje je patentirano u BiH, što znači da je vođen rat između vojski i civila, kojih je pobijeno 250.000 gdje je silovano višestruko 50.000 koječijeg žemskinja, gdje je raseljeno gotovo 2 mil. ljudi. I sad sud tvrdi da je vojnik seksuano iskoristio civila, pa kako će neko da iskoristi svog neprijatelja..