Komentari (25)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Onom stvari ispod suknje zaradila diplomu, p.. joj materina. A ljudi umiru od pogresnih dijagnoza!
clanak iz 2017 (mjesec april) godine https://www.klix.ba/vijesti/bih/doktorica-balaban-pustena-na-slobodu-uz-zabranu-obavljanja-ljekarske-djelatnosti/170408030 znaci proslo vise od pola 2017, citave 2018 i 2019, te osam mjeseci 2020 godine otkako je uhapsena. Brzi ste pravo....
@pinkman Pa nase tuzilastvo: Prvo se ceka minimum 6 mjeseci, da vide hoce li pasti u zaborav, pa onda jos min 6 mjeseci hoce li ko kovertu dobaciti, pa onda ide na sud... Isto kao i sa respiratorima, prvo otjerati Solaka, pa onda tri mjeseca kasnije traziti dokumentaciju od carine, koja je "slucajno" izgubila dokumente gdje se sefica civ zastite potpisala
Hoće odgovarati direktor koji ju je angažirao u K Bolnicu iako se znalo da žena ima problem. Molio bi klix da se iz arhiva pokaže i slika nje i H. Lipovače kako sjede u Bihaću i dogovaraju posao.
Nestrucna, nezna u Zenicu da sazna
To ti je rezultat zavrsavanja privatnih fakulteta i placanja diploma aha
Ovo mi je sumnjivo.. Hoce li ko odgovarati za vijest da je mlada Belma umrla od korona virusa? I svi mediji ublehasi su to prenijeli jedva docekali da kazu vjerujete li sad?! Mars!!!
Oprostite, izvinite i halali te, ovo nema veze sa člankom ali ima veze sa životom. Da li je moguće da oni koji su dali Hipokratovu zakletvu, koji bi trebali spasavati živote, koji bi trebali biti prvi u podizanju morala, da osobi,bolesnoj, uskrate da u najtežim trenutcima budu uz najdraže, pa zar nema tih skafandera, maski,rukavica i dr. I da voljenu osobu držiš za ruku.
ne seriti, to se zove tjelesne povrede. kakvo nesavjesno lijecenje? mozda je bas bila nesavjesna.
Lako je objasniti gresku, dok je citala mislila je na onu stvar umjesto na sadrzaj nalaza.
volil ga ova doktorka u guzzu fasovat
I hajde vjeruj sada ,kvazi, ljekarima...cast izuzecima...