Komentari (16)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Korumpirano sve redom, ne treba ima davati nikakve pare, placeni su za svoj posao.
Ja sam za da se neko počasti ali da to bude onako kako treba i dolikuje. Kada te prime srdačno i ljudski urade sve kako treba i kako nalaže struka kad pomognu ženi pobrinu se da prebrodi sa što manje stresa posebno prvorotkinje. Dođeš kući ženi ti sve ispriča i kaže počasti tog i tog tu i tu pa onda daj ako imaš milion
Nista im ne treba dati. Oni koji daju su i krivi sto su ovi navikli na koruptivne radnje. Mada, razumijem i ljude jer smo svi culi za neki slucaj u kojem su trudnici riskirali zivot dok porodica nije donijela kovertu. Ali treba se oslobodit straha i suprotstavit se tim kriminalcima ne dajuci im nista.
Zasto oni pitaju “A gdje vi radite?” vec na prvom pregledu? Odakle im pravo da to pitaju i zbog cega im treba ta informacija. Korupcijom medju ginekolozima se ozbiljno trebaju pozabaviti nadlezni. Obavezno.
Moze im beba ispast iz ruku, al marka nikako fuj
Ginekolozi su kriminalci , 😅😅