Dom zdravlja Srebrenica
0
Potukle se doktorica i medicinska sestra
Komentari (17)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Seljaci! Samo da im se tuci, pa makar izmedju sebe!
sad ste već zakuhali... :P
hahahahha
da se radi o drugim nacionalnostima sad bi vec bilo komentara o turcima, bilo bi uvreda tipa, mamu ti i tako to... to sam naviko gledati ovde na ovom portalu, skupi se svakakvih seljaka pa ovde nesto pametuju
hahaha nidje veze tuku se ljudi non stop u bih - to nije vijest kad se potuku zbog razlicitih nacionalnosti - to je vijest koja se komentarise
sta ce ko glupi srbi hehehe nista cudno samo se ... hehe
sta ce ko glupi srbi hehehe nista cudno samo se ... hehe
pobili bosnjake pa se sad medjusobno kolju
Postoji stara izreka \"dobar #urac,mir u kuchi! \" Ovde bi trebalo dovesti adekvatnog muskog doktora pa ce biti mir u bolnici!
ma mora da se vucala sa njenim muzem hehehe
Pesimista kaze moglo je bit gore - a optimista - moglo je moglo je :D
obadvije pod jaja
al\' da bi bilo malo zanimljivije. Mama Dragane Jovanovic je muslimanka i Dragana ide u dzamiju :):):). jel sad bolje!?!?
hahaha ,TM_AGENT slazem se sa tobom fula vijest samo tako,malo su me nasmijali
Mogo je rat izbit da su razlicie nacije .Ovako uh izbjegli smo za dlaku.