Komentari (19)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
jasno ko dan, pranje novca, to je normano za bih, nemamo sport a kamoli zakon
Još jedna \"agencija\" za uhljebljavanje podobnih na račun državne s i s e, agencija za \"istraživanje ruda i gubljenje vremena\"... C R K N I T E G A D O V I !
Kome da platim za posao u ovoj agenciji? Dajem i guze ako treba :D Pa ovo je aristokratija kod nas, njima je bolje nego na zapadu.
ovo je za zatvora al samo kod nas ni ostavke necemo vidjeti
ahahahahahahahahahaha a sto da ne samo trosiiiiiiiiiiiiii i ne radi nista boli vas kkkkkkkkkkkk
ma ja svasta se rijesi preko komentara na klixu. evo ovaj moj izrevoltirani komentar je upravo sredio situaciju u zemlji. izadjite na ulice!
Ha ha ha ha ,majko moja u zemlji kojoj sport ne postoji , potrošilo se 600k na doping kontrolu ha ha .U bosni su najveci kraljevi ,svaka im čast.Mogu mislit da su u toj komisiji sve čuveni \"sportski STRUŠNJACI \" HA HA HA .
Bitno je da se vozikalo sluzbenim vozilima, da se trosilo na sluzbene telefone, da su plate bile redovne i da je regres bio na vrijeme, da su svi doprinosi redovno uplacivani itd itd itd Ebo glup narod koji nasjeda na piliticke provokacije i lozi se na neka nacionalna pitanja dok ga izabrani predstavnici pljackaju nemilice. Nek idu komentarisat sta je Dodik reko i nek se nerviraju radi toga a to sto se pljackaju njihove pare, sto ce dugove u koji nas uvaljuju gospoda koja haraci vracati njihova djeca to nema nikakve veze. Blago ovoj vlasti dok ima ovakve ovce od gradjana, mogu komotno vladati jos 1000 godina na iste fazone i fore.
Cekam Dodika da ugasi ovu instituciju jer ocigledno ne vrijedi nista. Prebaciti na entitete i zakona ce biti za godinu dana...
Nije Dzeko jedini uspio, jos mnogo je njih uspjelo bez pomoci drzave i to treba pohvaliti i spominjati na svakom koraku. A neki od njih teniska reprezentacija BiH, Fantomi Spid, Spahic, Ibisevic, Mirza Teletovic, Đedović, Ikanović, svi koji su nastupili na OI. Mislim da i svi drugi, pored Dzeke, zasluzili nasu paznju i potporu, ako ih drzava ne podrzava i ne ulaze u njih, barem da ih mi ovako.
Droge se djele na lake i teske droge....neznas sta znaci to, pa lake su (gram-dva) a teske su na (kilo na tone)
jbes mu majku......trebaju legalizovati droge pa bi cijela evropa dolazila kod nas da kupi kokein,tabletice,gljive,travu u apoteci po pristupacnim cijenama + PDV. eto izlaza iz bijede i siromastva.
A sto nece, kad ih niko ama bas niko ne sprijecava!!! :/ U BiH je sve moguce!!
Dodik se svakodnevno .....#dopinguje kad ustane nafiska se izmlati -Snjezanu zenu-- i ode u svoju parohiju...!
TREBA, TREBA! SVE TOKOM TUĆI!!
mogo si kupit najnormalnije testosteron u apoteci,..to nejma nigdje
Iskreno, nasim ne moze ni doping pomoci... Pa susjedne zemlje su barem u nekom sportu odlicne, a mi smo fakat sramota, jedino je Dzeko uspio...