Komentari (12)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ma bravo! Samo naprijed!
Sad će ove humanitarce i humaniste oni patriot-filozofi, dežurni iskompleksirani ugroženi muslimani-bošnjaci-bosanci još i napasti zbog pomoći Siriji jer, eto, problema ima i kod nas! Tako su zalajali na svećenika koji hrani djecu po Africi, aktiviste koji pomažu životinjama i td. ... ali ovi humanitarci se ne trebaju zabrinjavati oko toga, galamdžija je bilo i bit će! Samo želim da unaprijed sasječem paljbu na ljude koji pored ličnih obaveza nađu vremena i žvaca i za druge, pa makar i na drugom kraju svijeta! Pozdrav!
Momčino mangup si, svaka čast, sve najbolje ti želim !
'bem ti rat...
@srbin.netrebas nista da kazes sve si reko sa svoim imenom ko si i sta si i nista nije cudno od takvi poput tebe.
Onih istih Mudžahedina što su igrali fudbal sa odsječenim glavama u ratu u BiH? Njima pomažete? Eh moji Muslimani... Respect za Bošnjake koji su shvatili glupost koji rat donosi..
Mnogo mudžahedina iz Sirije je bilo u Armiji BiH. Mi bih sada trebali da pomognemo njiha.
Hoćete li da vam nađem slike i bez nogu i bez ruku i bez glava?Pun youtube snimaka o tome. Stvar je što su pojedincima,pojedini sajtovi isprali mozgove pa im je nemoguću shvatiti da Assadove 'prepametne' rakete nemogu djecu pogoditi.A da budale uključe mozak shvatili bi da najviše ljudi u svakom ratu gine od avionskih bombi.Onda vidiš da jedini Assad ima migove i borbene helikpotere a muslimani i ako ih imaju pitanje je da li iko zna upravljat sa njima?Pa poznato je da Assad ima i koristi scud-ove rakete koje su sposobne čitave bloke ulica da raznesu. Sve pobunjeničke skupine među kojima su pro-američki sekularisti i mudžahidi ubile su vrlo mali broj civila upravo radi ove gore pomenute činjenice.
Nevjerovatno sta se desava, pa dragi moji humanitarci umjesto sto se kurcite po jugu Turske iili sta ja znam vec gdje pogledajte bar jedan cetvrtak HAYAT emisiju Ispuni mi zelju i pomozite svom gladnom narodu koji nema sta jesti u kojih su uslovi zivota nikakvi pa toliko bolesnih kojim treba pomoc aaaaa vi sta raditeee UZAS i za ovu vijest nema BRAVO ovo je sramota uzas ma fuuujjjjjjjjj za sve ove organizacije fuuuujjjjjj jos jednom
Pa nebitno je ko je u pravu u ovoj prici...pobunjenici ili Asad...totalno nije bitno...bitna je cinjenica da imas ljude koji zive u teskim uslovima...cisto sumnjam da su namjerno napustili kuce i uobicajeni nacin zivota da bi uzivali u kolektivnim centrima... Ljudski je pomoci drugome u nevolji...ko hoce da pomogne, nek pomogne...ko nece, ne mora...ali zasto provocirati i omalovazavati trud ovih koji pomazu?!!? Osim ako si placen da trolas, i skreces diskusiju u drugom pravcu?!? Onda ok...j.e.b.a.j.i ga....istrpicemo te da zaradis platu. Samo te treba ignorisati....
Ma dosta mi je vise Americke propagande!!!!!! Sve to stoji,ali brate,svratite malo u "ASADOVU BOLNICU" pa da vidite sta rade i ti pobunjenici nad neduznim stanovnistvom!!!
Ja ovde bogu hvala nigde nisam video decu bez ruku i nogu....sad mi treba da verujemo propagandi agencije anadolija kao da smo maloumni. S druge strane nadam se da ce sto veci broj pobunjenika finansiranih od strane amerike i zapada ostati bez glave koji kao i svaki ološ naoruzavaju svoju decu, salju ih u rat a onda po ugledu na znamo svi koga udare u kuknjavu HELJP DJENOSAJD