Komentari (7)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
koji broj cemo pozvat mi van Bih?
na koji broj se zove iz usa............
Cijena poziva je 2km, i hvala svima koji na bilo koji nacin daju svoj doprinos kako bi nas Anes otisao da se lijeci i akobogda jednog dana i ozdravi. Samo da novac ne bude problem za njegovo ozdravljenje. Hvala svima, hvala sarajevo-x.com za pomoc.
www.dobro.ba - Dobar sajt; vrijedni ljudi. Ja svoj novac saljem u Bosnu preko racuna na njihovim sajtovima ili za neke ljude direktno organizaciji sa naznakom kome i koliko. Donirajte - za dobro svima; donirajte za vlastito dobro - nikad se ne zna. Hvala....
Sta kosta da kosta poziv, nije sigurno vise od 3 KM. Ja sam zvala dva puta. Nakupice se para, malo po malo, i od sitnisa bude nesto.
na koji broj telefona se zove izvan BiH
Žalosno :( Volio bih donirati novac samo nigdje ne piše koliko košta poziv na broj humanitarnog telefona?!?!