Komentari (6)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Vratiće se Divljak al\' kad bude Treći!
Sateliti fasisticke srbije na tlu BIH, npr. kao sto je Dodik , Kacavanda i sl,naci ce se ubrzo u KPD Zenica. U slucaju rata bice objeseni kao kvislinzi, po kratkom postupku, zbog veleizdaje. Tradicionalonu metodu kolac , hitno treba vratiti u zakon.
I ja takođe vjerujem u pozitivan ishod, a to je KPD \"Zabela\".
Hrle-Arnaut, cudi me da srbija odmah ne prizna poraz. Bolje predati pa izgubiti 3-0 nego cekati da ih ova dvojica nabuse sa 15 razlike kao u Londonu.
Ekselencijo - kapu skidam. Svaka cast. Bh diplomatija ovako stice povjerenje i respekt.
Idite na portal (Poskok.info),da vidite sta hercegovcima sprema Teroristicka organizacija (HERE),na celu im je Urednik Zirdum portala).
http://www.dnevniavaz.ba/sport/fudbal/28919-fifa-i-uefa-objavile-suspendovan-nogometni-savez-bih.html