Komentari (10)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Stvarno ovo više nema smisla.Malo malo pa blokada saobraćaja. Kakav je ovo grad kada kreneš na posao gradskim prevozom neznaš dali ćeš ikada stići.Ako moraš hitno u bolnicu na željezničku stanicu ili negdje drugo niko ti ne garantuje da ćeš stići,.Ovaj grad je najveće selo u BIH.
hajde hajde nije odavno grad bio blokiran!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Pa prije 15 dana je isto bio nekakav maraton i cijeli grad je bio blokiran. Nije se moglo preci sa osuncane na memli stranu i obrnuto nekoliko sati. Sljam od policije k\'o muhe bez glave su samo pistali i preusmjeravali vozace a ni sami nisu znali gdje. UZAS UZAS UZAS! Zaista, ispada da kome god je k... cejf ima pravo da blokira ovaj grad. Dokle vise?!?!?!?
Pa zaista, nismo mi NY nego mali grad sa GLAVNOM saobračajnicom..pa ima li iko imalo pameti da planira održavanje na rubnim dijelovima grada...sta u slučaju ne daj B požara, nesreća i sl...sporedne ulice su preopterečene i bez maratona!!!!
Pa ova opsada od \'92 ne prestaje :S
*ebo ih maraton, sto ne trce po kakvim livadama ?! cuj, sve glavne saobracajnice.
a šta vam fali da malo prohodate!!! eto Sarajevo sad ispade da je veličine New Yorka pa je to toliki problem. ljenčine jedne, k\'o da ste se rodili u autu :P
Protesti jedni, protesti drugi, utakmice, maratoni, strane i domaće guzonje... ovde se svako malo obustavi saobraćaj. Šta, slijedeći put će se obustaviti kad neko prdne?? \'Bem ti ovakvu zemlju!!!
a rade li tremvaji pošto niš\' ne piše
Šetnje, Puzanje, Romobili, Trke baba preko 286 godina , Vivičite , Maratoni ! Ko to smišlja? Pa zna se seljačine papci i ostali mrzitelji našeg ŠEHERA ! Al kad smo preživjeli onolike granate preživićemo i ove Papke tipa Nanić i sl iz SDA i SBiH itd