Komentari (3)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
drzava zato i propada trose se pare iz drzavne kase a nista se ne proizvodi,djele se sehidske penzije evo 20 godina nakon rata,a razumijem da je to 2 godine nakon rata pa dok malo se ne stabilise ali 20 godina idu s kafe na kafu sa guzice na guzicu vecinom su sposobne da rade imaju i svalere jos im se 20 godina daje i stanove su dobili pa nema smisla,ako su one samohrane majke onda su sve zene samohrane majke koje nemaju muza i njima treba dati takve pomoci jer i one ne rade jos ako im bivsi supruzi ne rade to je to.ja bih dala samo onim invalidima koji nemaju extremitete i ne mogu da rade penzije sve ovo bi ukinula.svako je duzan da brani svoju zemlju od neprijatelja ne treba to godinama placati i nagradivati u nijednoj drzavi nakon rata nije bilo ovakvih penzija jeste godinu 2 dok se nije stabilizovalo i kraj neka rade.nego nece da rade hoce sve na gotovo koda je drzava duzna.onda dajte svima nama koji smo bili u ratu penzije svi onda imamo psp.
Ostala djeca ne moraju u školu ni na fakultet.Njima je najbolje da odmah idu van države dok im je vrijeme. Ovi pored svih drugih povlastica, penzija, besplatnog liječenja, besplatnih knjiga,užine, tramvajske karte, it..... imaju i stipendije. Još su i stanove dobili. Imali iko pametan u ovom gradu da sračuna koliko ko dobiva.
Podrzavam stipendiranje, ali stvarno je vise dosta razdvajanja djece po pridadnosti odredjenoj grupi. Pravo na stipendiju trebaju imati, prije svega talentirana djeca i djeca iz socijalno ugrozenih porodica. Mene samo interesuje koliko djece koji su primili stipendiju po pripadnosti borackim populacijama je zavrsilo to skolovanje jer ih ima podosta koji se upisuju samo zbog stipendija.