Ubijenoj djeci Sarajeva
0
Potpisan ugovor za Spomen obilježje
Komentari (5)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
spomenik se mogao napraviti jos davno ali eto opet kazem bolje ikad nego nikad!
sto se semiha zadala u akciju oni protesti su izgleda pozitivno djelovali na nju
Vala ih nisu omeli cetnci da naprave spomenik kako valja, nego izdajnici izntra, \"nasi\" lideri, isti oni koji osnovase RS u koalsiciji sa Karadzicem.
djeca, zrtve ovog rata su zasluzila mnogo, mnogo dostojansveniji spomenik od ovog koji ce se graditi... grad stedi na stvarima koje su od nacionalnog znacaja, kad sam vidio prijedlog kako treba spomenik da izgleda nisam mogao da vjerujem... spomenik je trebao biti nesto veliko, nesto upecatljivo, nesto sto mami pogled kad prolazis, nesto sto ti smeta u prolazu i bukvalno te tjera da se svaki put sjetis te djece koja su prerano otisla sa ovog svijeta... ali ovaj seljacki grad nema sluha... i ovde ne vazi parola bolje ista nego nista, te zrtve zasluzuju mnogo vise
Nikada ne zaboravimo sta je dusman ucinio, NIKADA! Obiljezimo stradanje naseg naroda i od strane cetnika kao i od strane komunista!